El passat 21 de febrer, Think’Eat va impartir dues xerrades formatives amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància d’una alimentació saludable, tant en l’àmbit laboral com en l’educatiu.
“El sucre ocult: com detectar-lo”
Al matí, els Laboratoris Thea Pharma de Barcelona van acollir la xerrada “El sucre ocult: com detectar-lo”. Els treballadors van aprendre a diferenciar els diferents tipus de sucre, identificar quins són més saludables i interpretar correctament l’etiquetatge nutricional per evitar el consum excessiu de sucres afegits. La sessió va acabar amb una activitat lúdica on els participants van haver d’endevinar la quantitat de sucre ocult en diversos aliments, combinant aprenentatge i diversió. Aquesta xerrada va ser molt ben valorada pels assistents, que van destacar la importància de conèixer millor els productes que consumim diàriament i com les etiquetes poden amagar informació rellevant per a la nostra salut.
“L’ABC de l’alimentació infantil”
El mateix dia, Think’Eat va oferir una formació en línia per a l’empresa Créixer Junts, adreçada a educadors/es i familiars d’infants d’escola bressol. Amb el títol “L’ABC de l’Alimentació Infantil”, la sessió va proporcionar informació essencial sobre les bases d’una alimentació saludable en la franja d’edat de 0 a 3 anys, ajudant les famílies i professionals a oferir una dieta equilibrada als més petits. Es van abordar temes com la introducció d’aliments sòlids, la importància de mantenir una alimentació variada i l’evitació de productes ultraprocessats, fomentant un estil de vida saludable des de la primera infància.
Aquestes sessions formatives formen part del compromís de Think’Eat per promoure hàbits alimentaris saludables en diferents àmbits.
Si vols portar la salut i el benestar a la teva empresa, associació o grup, Think’Eat ofereix una àmplia gamma de xerrades informatives i tallers adaptats a diferents necessitats. Contacta amb nosaltres i descobreix com podem ajudar-te!
El passat 21 de febrer, Think’Eat va impartir dues xerrades formatives amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància d’una alimentació saludable, tant en l’àmbit laboral com en l’educatiu.