charlas formativas
Segueix-nos:

Think’Eat imparteix xerrades formatives a empreses i educadors

febr. 25, 2025 | Alimentació Infantil, Coaching Nutricional, General

El passat 21 de febrer, Think’Eat va impartir dues xerrades formatives amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància d’una alimentació saludable, tant en l’àmbit laboral com en l’educatiu.

 

“El sucre ocult: com detectar-lo”

Al matí, els Laboratoris Thea Pharma de Barcelona van acollir la xerrada “El sucre ocult: com detectar-lo”. Els treballadors van aprendre a diferenciar els diferents tipus de sucre, identificar quins són més saludables i interpretar correctament l’etiquetatge nutricional per evitar el consum excessiu de sucres afegits. La sessió va acabar amb una activitat lúdica on els participants van haver d’endevinar la quantitat de sucre ocult en diversos aliments, combinant aprenentatge i diversió. Aquesta xerrada va ser molt ben valorada pels assistents, que van destacar la importància de conèixer millor els productes que consumim diàriament i com les etiquetes poden amagar informació rellevant per a la nostra salut.

“L’ABC de l’alimentació infantil”

El mateix dia, Think’Eat va oferir una formació en línia per a l’empresa Créixer Junts, adreçada a educadors/es i familiars d’infants d’escola bressol. Amb el títol “L’ABC de l’Alimentació Infantil”, la sessió va proporcionar informació essencial sobre les bases d’una alimentació saludable en la franja d’edat de 0 a 3 anys, ajudant les famílies i professionals a oferir una dieta equilibrada als més petits. Es van abordar temes com la introducció d’aliments sòlids, la importància de mantenir una alimentació variada i l’evitació de productes ultraprocessats, fomentant un estil de vida saludable des de la primera infància.

Aquestes sessions formatives formen part del compromís de Think’Eat per promoure hàbits alimentaris saludables en diferents àmbits.

Si vols portar la salut i el benestar a la teva empresa, associació o grup, Think’Eat ofereix una àmplia gamma de xerrades informatives i tallers adaptats a diferents necessitats. Contacta amb nosaltres i descobreix com podem ajudar-te!

El passat 21 de febrer, Think’Eat va impartir dues xerrades formatives amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància d’una alimentació saludable, tant en l’àmbit laboral com en l’educatiu.

Coneix totes les nostres notícies:

Per què has de reduir la sal encara que no siguis hipertens?

S'estima que 1,89 milions de morts cada any es deriven directament del consum excessiu de sal. El principal efecte sobre la salut associat amb les dietes altes en sodi és l'augment de la tensió arterial (cosa que incrementa el risc d'un atac cardíac, un vessament...

Per unes festes amb uns propòsits saludables

Molts de nosaltres tenim propòsits alimentaris per aquestes festes: cuidar-me, menjar menys que l’any passat, no patir digestions pesades, mantenir el pes, menjar saludable sense renunciar als torrons, perdre pes, gaudir sense emplenar-me… Sigui quin sigui el teu...

Sandvitxos Saludables

El mes de setembre acostuma ser per tots un temps de transició entre el caos de l’estiu i les rutines del nou curs. Reprendre els bons hàbits alimentaris després d’unes vacances en las que tots en permetem més excessos dels habituals pot arribar a ser una mica costós....

No et desesperis: La pèrdua de pes ni és fàcil ni és lineal

Quan inicies un procés de pèrdua de pes t'imagines, un procés lineal:     Aquestes expectatives venen donades suport per pensaments del tipus: el dilluns començo, l'1 de gener em poso, ara a l'estiu no és el moment, avui com a comiat engoleixo i demà...

Alimentació saludable a l’embaràs

El passat mes de novembre vam tenir el plaer de participar en l'11a Jornada sobre salut de l'embaràs a l'Hospital de Barcelona amb una ponència sobre alimentació saludable en l'embaràs i un taller posterior en el qual parlem sobre l'alimentació en l'embarassada...

Dejuni, si o no?

Practicar un dejuni significa no ingerir aliments durant un cert temps. Molts han parlat ja dels beneficis que ens aporta el fet de realitzar un dejuni: des de desintoxicar l'organisme fins a allargar la vida o alentir l'envelliment, però què hi ha de cert en tot...

Tomàquet, treu-li tot el partit a l’estiu

El tomàquet és un fruit molt versàtil que es presenta en moltes varietats perquè puguem beneficiar-nos de les seves múltiples propietats nutritives. Per la seva composició nutricional més semblant a les verdures que a les fruites, la utilitzem com a component...

El carabassó, una verdura refrescant per a l’estiu

El carabassó és una hortalissa d'estiu realment refrescant gràcies al que el 95% del seu pes és aigua. Existeix una gran varietat de carabassons amb diferents grandàries, formes i colors. Aquest vegetal pertany a la família de les cucurbitàcies, la mateixa família que...

Begudes saludables i refrescants per a aquest estiu

La gran pregunta en consulta en aquesta època és quines begudes puc beure que siguin sanes i light? Spoiler: Orxata no. Aquí us deixem opcions de begudes saludables i baixes en calories per a preses en dies de molta calor sigui a casa o a la terrassa del bar. 1. Suc...

L’espàrrec, una hortalissa de primavera

L'espàrrec, aquesta hortalissa amb sabor tan característic, és la tija tendra de la esparreguera. El seu component principal és aigua, que supera el 90% de la seva composició. La resta es completa amb hidrats de carboni, proteïna i fibra. És un aliment baix en...
Ves al contingut