FAQ’s

Tens dubtes? Aquí t’ajudem amb les preguntes més freqüents

Què és exactament el coaching nutricional?

En general tots sabem diferenciar si una alimentació és saludable o no però molt sovint ens costa aplicar-ho en el nostre dia a dia. És aquí on utilitzem eines de coaching nutricional per treballar aspectes que ens ajudin a vèncer aquests obstacles. Identifiquem objectius i tenim en compte les emocions, les falses creences i els valors individuals per aconseguir menjar més saludable.

 

S’adequaran les recomanacions a les meves necessitats personals?

Les recomanacions i/o pautes alimentaries que elaborem es basen en una avaluació detallada de les teves preferències, objectius i patologies, assegurant que cada pla nutricional engloba totes les teves necessitats.

Per exemple, si vols perdre pes, no t’agraden totes les verdures i t’acaben de diagnosticar una osteoporosi, elaborarem unes recomanacions i/o pauta hipocalòrica, augmentada en els nutrients necessaris per la salut òssia, amb les verdures que sí t’agraden i adequada a la teva activitat física.

 

Quantes visites necessito per complir el meu objectiu?

No podem saber el nombre de visites necessàries fins que no sapiguem l’objectiu, el teu grau d’implicació i la resposta individual del teu cos.

En general, quan es tracta de pèrdues de pes, es recomana 1 visita setmanal el 1er mes, visites quinzenals fins assolir l’objectiu i visites esporàdiques de manteniment. Tot i així, en funció del progrés anirem decidint conjuntament si cal espaiar o escurçar el temps entre visites.

 

Quina és la diferència entre el dietista tradicional i l'abordatge de Think'Eat?

A Think’Eat no hi ha dos processos ni dos dietes iguals. Tot el que fem és 100% individualitzat, oferim un suport continuat dins i fora de la consulta per garantir una adherència duradora als canvis en l’estil de vida. No només fem una pauta nutricional (si és el cas) sinó que t’ajudem a adquirir coneixements nutricionals de qualitat, receptes, organització, compra, etiquetat per tal de que els hàbits alimentaris nous perdurin.

Sovint ens comenten que semblem més un psicòleg nutricional que un dietista. Això és degut a que en el nostre abordatge tenim en compte tot allò, sigui alimentari o no, que pugui influir en les decisions del dia a dia.

Especialment en els processos de pèrdua de pes ens diferencia que t’escoltem, et dediquem temps, empatitzem, no et jutgem ni et renyem. Pactem cada pas que donem per anar al teu ritme. El pes és un marcador més d’evolució però ni és l’únic ni és el més important.

 

Quin tipus de dietes feu?

Sigui quin sigui el motiu de consulta, sempre basem les nostres recomanacions i pautes en patrons alimentaris saludables, és a dir, sense fer dietes on s’eliminen sense motiu aliments saludables com fruita, llegum, pa o làctics.

No obstant, sí que fem les modificacions necessàries en casos concrets on hi ha un diagnòstic validat d’intolerància o malaltia que ho justifiqui.

 

Treballeu amb alimentacions vegetarianes o veganes?

Sí. Treballem amb qualsevol tipus d’alimentació saludable sigui omnívora, “plant-based”, vegetariana o vegana.

També podem ajudar-te a fer el pas d’una alimentació omnívora a vegetariana o de vegetariana a vegana per tal d’assegurar que no tinguis carències nutricionals.

 

Feu plans dietètics per tota la família?

Sí. De fet, si no hi ha res que ho impedeixi, totes les nostres pautes es podem aplicar a la resta de la família amb petites adaptacions ja que es basen en els principis bàsics d’alimentació mediterrània equilibrada.

En el cas que ho requeriu, podem elaborar un pla setmanal alimentari per tota la família adaptat al menú escolar.

 

Doneu suplements?

No, el suplements no son la base dels nostres consells, tot i que en algun cas pot esdevenir interessant o necessari.

 

Doneu pautes amb aliments difícils d’aconseguir?

En general, iniciem les nostres recomanacions amb els aliments, receptes i mètodes de cocció que ja son habituals per tu.

A mida que anem avançant en el procés de canvi d’hàbits podem anar ampliant el ventall d’aliments, receptes i coccions nous especialment si això augmenta la teva motivació per menjar millor, com acostuma a passar.

contacte contacte contacte
Preguntas FASQ's Pregunets frequents per conèixer a fons Think'Eat
Skip to content