Tallers, xerrades i activitats

Oferim tallers, xerrades i activitats a mida sobre nutrició i/o coaching nutricional tant per grups reduïts com per grans equips, ja siguin empreses o particulars.

Empreses

La millora dels hàbits alimentaris beneficia tant a l’empleat com a l’empresa. L’OMS ha detectat que una nutrició adequada pot augmentar la productivitat fins a un 20%, fa que els empleats estiguin més feliços, calmats, motivats, dormin millor i causin menys baixes per malaltia. A Think’Eat ens adaptem a les necessitats de cada client creant càpsules a mida.

Restauració

Assessorament nutricional a mida a col·lectius de restauració (llar d’infants, escoles, hotels, centres geriàtrics, càterings, restaurants, etc.)

Grups particulars

Pensat per col·lectius amb interessos comuns. Per exemple, xerrades de nutrició i embaràs per futures mares, alimentació en la infància per pares i tutors, introducció al vegetarianisme per colles, alimentació saludable familiar per AMPAs, cuina baixa en calories per dones en post-menopausa, etc.

Menjar sa

Demana’ns pressupost a mida!

Think'Eat és una empresa dedicada a fomentar la consciència nutricional mitjançant tallers, xerrades i activitats adaptades per a grups i empreses. L'enfocament principal de Think'Eat és educar i promoure hàbits alimentaris saludables d'una manera interactiva i participativa. Els tallers que ofereix Think'Eat aborden diverses temàtiques com la importància dels aliments frescos i no processats, la lectura d'etiquetes nutricionals, les estratègies per una dieta equilibrada i les repercussions dels hàbits alimentaris en la salut general. Aquests tallers són dissenyats per ser informatius i pràctics, involucrant als participants amb demostracions culinàries i exercicis pràctics. Les xerrades de Think'Eat són impartides per experts en nutrició i salut, que ofereixen informació actualitzada i consells pràctics per optimitzar la nutrició diària. A més, l'empresa pot adaptar les xerrades per abordar temes específics relacionats amb la nutrició, com ara la gestió del pes, l'alimentació per a l'energia o les necessitats nutricionals en diferents etapes de la vida. Les activitats de team building de Think'Eat són una oportunitat per fomentar la cohesió d'equip a través de la preparació i el consum d'aliments saludables. Aquests esdeveniments promouen la comunicació i el treball en equip mentre es posa èmfasi en les eleccions d'aliments que beneficiïn el benestar general. En conjunt, Think'Eat busca inspirar canvis positius en els hàbits alimentaris de les persones, tant a nivell individual com en entorns de treball, promocionant una visió integral de la salut a través de la nutrició. Tallers
Skip to content