La nostra metodologia

A Think’Eat sabem que per poder gaudir d’un estil de vida saludable és indispensable tenir cura, a parts iguals, d’aquests tres aspectes: alimentació, activitat física i estat emocional. T’ajudem a posar en marxa un procés de transformació integral focalitzat en el canvi d’hàbits, tant a nivell físic com emocional.

La majoria de dietes fracassen degut a l’establiment d’objectius massa elevats, dietes poc personalitzades o massa restrictives, la falta de motivació i/o la imposició no consensuada amb el pacient de la pauta dietètica.

No es tracta de fer dieta sinó d’aprendre a menjar bé sense caure en la monotonia i gaudint del procés.

Educació nutricional

Traslladem informació rellevant i científicament avalada sobre alimentació saludable i nutrició en base a les teves necessitats: resolució de dubtes, aclariment de mites alimentaris, utilització de material visual, consell individualitzats, alternatives culinàries, etc.

Coaching nutricional

És una metodologia centrada en la conversa que et farà descobrir noves maneres d’interpretar la realitat. És un procés llarg del qual tu n’ets el protagonista i el màxim responsable. Identificaràs els teus valors, fortaleses i recursos per tal de vèncer els teus obstacles. Treballaràs aspectes vinculats amb la motivació, les creences, les emocions, els sentiments i els pensaments que intervenen en la teva manera de relacionar-te amb el menjar.

Menjar sa

El mètode Think’Eat

A Think’Eat basem qualsevol intervenció nutricional en treballar el canvi d’hàbits. Sabem que és l’única manera que farà que els canvis perdurin en el temps gaudint d’un bon estat de salut.

A Think’Eat, aquest procés de canvi consta de 4 etapes:

Primera visita

Entrevista inicial on farem la valoració de la teva composició corporal, estudiarem els teus hàbits alimentaris actuals i, conjuntament, definirem el teu objectiu.

Segona visita

Entrega i explicació de la teva pauta alimentària individualitzada, en base a la qual treballarem les següents sessions i que podrà anar variant en funció de les teves necessitats durant tot el procés. Et donarem les primeres eines necessàries per dur-la a terme d’una forma fàcil i agradable.

Seguiment

A partir de la tercera visita dedicarem les sessions a realitzar un seguiment dels progressos i a adaptar el pla dietètic. Per aconseguir que els canvis assolits perdurin és important treballar a poc a poc amb el compliment de mini-objectius consensuats a cada sessió.

Manteniment

Aquest període és fonamental per consolidar els nous hàbits alimentaris. A Think’Eat li donem especial importància, ja que és aquí on habitualment fracassen les dietes tradicionals.

El número total de sessions requerides dependrà del tipus d’intervenció i de la percepció d’autocontrol del pacient.

Què pots esperar de nosaltres?

A Think’Eat, ens comprometem a fer que el teu viatge cap a una alimentació saludable sigui divertit i enriquidor. Aquí tens el nostre enfocament:

  • Diversió i Plaer: Trobarem la manera de que t’ho passis bé! Ho farem divertit.
  • Informació Rellevant: Aportarem informació alimentària rellevant. T’explicarem el perquè de les coses.
  • Rigor Científic: La ciència requereix rigorositat. Basarem el nostre consell alimentari en l’evidència científica més recent.
  • Confiança i Sinceritat: La sinceritat és la base de l’èxit. Crearem una relació de confiança.
  • Orientació Personal: Respondrem els teus dubtes… Pregunta tot el que calgui! T’escoltarem amb compromís i sense jutjar-te. Descobriràs un espai on expressar-te amb tranquil·litat.
  • Confidencialitat: Guardarem confidencialitat. El que tractem a les sessions és només cosa nostra.

Amb aquests principis, estem aquí per guiar-te cap a un estil de vida més saludable i satisfactori. Comença avui mateix el teu viatge amb Think’Eat.

Skip to content