by Thinkeat | nov. 26, 2024
Carpaccio de bacallà El bacallà és un peix que es pot cuinar i presentar de moltes maneres diferents. A Think’Eat us presentem aquesta recepta fresca i saludable, ideal per sorprendre en qualsevol ocasió especial. Temps: 15 min Dificultat: Mitjana Ingredients 200...
by Thinkeat | oct. 7, 2024
Truita de moniato i ceba Ets fan de la truita de patates? Doncs ara que arriba la temporada dels moniatos, podeu substituir les patates per moniatos i teniu una truita d’allò més curiosa. I no és l’única recepta que podeu trobar a la nostra web per tenir...
by Thinkeat | oct. 7, 2024
Carabassa farcida de bolonyesa i soja Et presentem una versió diferent i actuaitzada de les albergínies farcides de bolonyesa de carn. Es tracta d’unes carabasses farcides. És un plat únic vegetarià, sa i boníssim. Pots veganitzar-lo canviant el formatge ratllat del...
by Thinkeat | set. 12, 2024
Pastís de poma Fit Qui diu que un pastís no pot ser sa? Aquí us portem una recepta d’un pastís de poma d’allò més bo i ben sa, sense sucres afegits, sense gluten i sense lactosa també si es vol. El resultat d’aquesta recepta és un pastís humit amb una textura tipus...
by Thinkeat | set. 12, 2024
Amanida de mongeta tendra Una meravellosa opció per continuar menjant plats sans i frescos quan ja n’estem farts del gaspatxo i l’amanida verda. Temps: 20 – 30 min Dificultat: Fàcil Ingredients Mongeta tendra (rodones) Patates Tomàquets cherry Tonyina al...