Torró cruixent de xocolata amb cereals intergals

Per a tots els llaminers, aquí teniu una recepta sana i hiperfàcil per substituir els torrons per Nadal o per donar-vos un caprici saludable de tant en tant.

Temps:

15 min (+24h de repòs)

Dificultat:

Molt fàcil

Ingredients

En primer lloc, fondrem la xocolata (1). Per això, i per anar més ràpid, trossejarem la xocolata en un bol i la fondrem al microones amb el bol tapat per un plat pla. Recomanem fer-ho per tandes de 30 segons i anar remenant amb una cullera entre temps. A continuació, amb la xocolata encara calenta, ho barrejarem amb el cereal seleccionat al gust i amb la quantitat que ens vingui de gust. Aquesta recepta té moltíssimes opcions, pots fer aquest torró amb arròs, civada o blat de moro, com hem dit a la llista d'ingredients, però també amb blat sarraí, espelta o quinoa, com és el nostre cas. Barregem bé la xocolata amb el cereal inflat i ho aboquem en un motlle de torró o en un tupper quadrat o rectangular. Ho deixem reposar 24 hores perquè se solidifiqui i llest, ja tens el teu torró.
Torró

Elaboració

  1. En primer lloc, fondrem la xocolata. Per això, i per anar més ràpid, trossejarem la xocolata en un bol i la fondrem al microones amb el bol tapat per un plat pla. Recomanem fer-ho per tandes de 30 segons i anar remenant amb una cullera entre temps.
  2. A continuació, amb la xocolata encara calenta, ho barrejarem amb el cereal seleccionat al gust i amb la quantitat que ens vingui de gust. Aquesta recepta té moltíssimes opcions, pots fer aquest torró amb arròs, civada o blat de moro, com hem dit a la llista d’ingredients, però també amb blat sarraí, espelta o quinoa, com és el nostre cas.
  3. Barregem bé la xocolata amb el cereal inflat i ho aboquem en un motlle de torró o en un tupper quadrat o rectangular. Ho deixem reposar 24 hores perquè se solidifiqui i llest, ja tens el teu torró.

 

 *Si et costa adaptar-te al sabor amarg de la xocolata tan pura pots afegir unes gotetes d’edulcorant a la xocolata deixalla fins que t’adaptis.⁠

*Cura, encara que es tracti d’un pecat saludable, cal consumir-ho amb moderació ja que és molt calòric.

Ves al contingut