Galetes de civada, plàtan i coco
Aquesta recepta és ideal per aprofitar els plàtans quan se’ns maduren massa ràpid. Aconseguirem un esmorzar dolç i saludable sense sucre ni farines refinades. Tot i que no tenen el toc cruixent d’una galeta tradicional, la veritat és que estan boníssimes.
Temps:
20 min
Dificultat:
Fàcil

Elaboració
Veureu que aquesta recepta és molt ràpida, per tant, el primer que farem ja serà posar a escalfar el forn a 180º amb calor a dalt i baix.
Mentre el forn va agafant temperatura, en un bol on ens hi càpiga tot, hi aboquem tots els ingredients i els batem fins a que quedin ben integrats. No ho triturarem, ja que així aconseguirem que quedin trossos de totes les mides que després ens trobarem en les galetes. No volem una pasta fina i ni homogènia.
Un cop tenim la massa feta, en una bandeja de forn, hi podem posar un paper de forn per evitar que s’enganxin, hi posem petites dosis de la massa i ho enfornem durant 15 minuts o fins que estiguin dorades. Un cop les retirem del forn cal deixar-les refredar i les podem posar en una reixa per accelerar el procés.
*La polpa de coco la podreu trobar en herbolaris o en botigues BIO. No la substituïu per coco ratllat ja que no queden igual.