Galetes de civada, plàtan i coco

Aquesta recepta és ideal per aprofitar els plàtans quan se’ns maduren massa ràpid. Aconseguirem un esmorzar dolç i saludable sense sucre ni farines refinades. Tot i que no tenen el toc cruixent d’una galeta tradicional, la veritat és que estan boníssimes.

Temps:

20 min

Dificultat:

Fàcil

Ingredients

  • 140 g de flocs de civada
  • 40 g de polpa de coco
  • 200 g. de plàtan madur (aprox 4 plàtans petits)
  • 1 ou
  • ½ cullerada petita de bicarbonat
  • 1 cullerada petita de vainilla en pasta
  • 20 g de mantega pomada 
Les galetes de civada, plàtan i coco són l'opció ideal si estàs buscant un esmorzar ràpid, saludable i sostenible, on aprofites els plàtans que s'han madurat massa ràpid i obtens una alternativa dolça, sense sucre ni farines refinades.
Galetes de civada

Elaboració

    Veureu que aquesta recepta és molt ràpida, per tant, el primer que farem ja serà posar a escalfar el forn a 180º amb calor a dalt i baix.

    Mentre el forn va agafant temperatura, en un bol on ens hi càpiga tot, hi aboquem tots els ingredients i els batem fins a que quedin ben integrats. No ho triturarem, ja que així aconseguirem que quedin trossos de totes les mides que després ens trobarem en les galetes. No volem una pasta fina i ni homogènia.

    Un cop tenim la massa feta, en una bandeja de forn, hi podem posar un paper de forn per evitar que s’enganxin, hi posem petites dosis de la massa i ho enfornem durant 15 minuts o fins que estiguin dorades. Un cop les retirem del forn cal deixar-les refredar i les podem posar en una reixa per accelerar el procés.

    *La polpa de coco la podreu trobar en herbolaris o en botigues BIO. No la substituïu per coco ratllat ja que no queden igual.

    Ves al contingut