by Thinkeat | març 25, 2025
“Barquillos” de carn i verdures A qui no li agraden les “fajitas”? Aquí us portem una versió molt més saludable i simple no, el següent. Heu de provar-la! Temps: 45 min Dificultat: Molt fàcil Ingredients 1 cabdell 100 g de carn picada de...
by Thinkeat | febr. 25, 2025
Llenties de cap de setmana Qui ha dit que els llegums no fan festa? Aquí us deixem una recepta adaptada del llibre “Nada sofisticado” de l’Alison Roman, escriptora i periodista especialitzada en la gastronomia i cuina. Temps: 50 min Dificultat: Fàcil Ingredients...
by Thinkeat | febr. 25, 2025
Galetes de civada, plàtan i coco Aquesta recepta és ideal per aprofitar els plàtans quan se’ns maduren massa ràpid. Aconseguirem un esmorzar dolç i saludable sense sucre ni farines refinades. Tot i que no tenen el toc cruixent d’una galeta tradicional, la...
by Thinkeat | gen. 16, 2025
Arròs amb Llet saludable Vols una idea genial per a un esmorzar sa i bo? Doncs aquesta recepta és una forma perfecta d’esmorzar cereals integrals de debò, no els cereals comercials de les grades superfícies i marques. Amb aquesta recepta i una peça de fruita a...
by Thinkeat | gen. 16, 2025
Albergínies a l’estil Ottolenghi Aquesta recepta és un plat inspirat en les famoses albergínies del xef israelià Yotam Ottolenghi del llibre “El gurmet vegetarià”. Una recepta que voldràs repetir, perquè estan de vici ia més a més són precioses. Temps: 45 min...