Soja texturitzada amb espècies

Soja texturitzada amb espècies

Soja texturitzada amb espècies Tens gana entre hores i no saps què menjar? La soja texturitzada és una opció molt bona per gaudir d’un snack saludable i alt en proteïnes. És un ingredient que es pot utilitzar en moltes receptes més.  Temps: 30 min  Dificultat:...
Carpaccio de bacallà

Carpaccio de bacallà

Carpaccio de bacallà El bacallà és un peix que es pot cuinar i presentar de moltes maneres diferents. A Think’Eat us presentem aquesta recepta fresca i saludable, ideal per sorprendre en qualsevol ocasió especial.  Temps: 15 min  Dificultat: Mitjana Ingredients 200...
Truita de moniato i ceba

Truita de moniato i ceba

Truita de moniato i ceba Ets fan de la truita de patates? Doncs ara que arriba la temporada dels moniatos, podeu substituir les patates per moniatos i teniu una truita d’allò més curiosa. I no és l’única recepta que podeu trobar a la nostra web per tenir...
Carabassa farcida de bolonyesa i soja

Carabassa farcida de bolonyesa i soja

Carabassa farcida de bolonyesa i soja Et presentem una versió diferent i actuaitzada de les albergínies farcides de bolonyesa de carn. Es tracta d’unes carabasses farcides. És un plat únic vegetarià, sa i boníssim. Pots veganitzar-lo canviant el formatge ratllat del...
Pastís de poma Fit

Pastís de poma Fit

Pastís de poma Fit Qui diu que un pastís no pot ser sa? Aquí us portem una recepta d’un pastís de poma d’allò més bo i ben sa, sense sucres afegits, sense gluten i sense lactosa també si es vol. El resultat d’aquesta recepta és un pastís humit amb una textura tipus...
Ves al contingut