Cada vegada som més els que no sabríem què fer sense Sant Google… i així ho ha comprovat aquesta multinacional que ha analitzat el tipus de preguntes més habituals realitzades pels usuaris del seu cercador d’internet des de 2004.

Tenint en compte que l’alimentació és un tema que cada cop interessa a més persones no és gens estrany que entre les 10 primeres preguntes més teclejades n’hi hagi 4 (4!) directament relacionades amb el menjar. El que ja resulta més curiós és comprovar que estem igualment interessats en perdre pes i eliminar greix abdominal que en saber com fer uns bons creps o unes torrades de santa Teresa… Aquí teniu el rànquing:

  1. Com es fa el nus de la corbata?
  2. Com fer un petó?
  3. Com quedar-se embarassada?
  4. Com perdre pes?
  5. Com dibuixar?
  6. Com guanyar diners?
  7. Com fer pancakeso creps americanes? 
  8. Com s’escriu una carta de presentació?
  9. Com fer torrades de Santa Teresa?
  10. Com eliminar greix abdominal?

Així doncs, un com més un exemple de com de contradictori és l’esser humà, especialment en quan a pèrdua de pes es refereix. Mentre que per una banda desitgem aconseguir un pes més saludable, per altra no volem renunciar a certs plaers que en realitat no deixen d’allunyar-nos d’allò que realment volem.

Seria interessant saber si els mateixos internautes que volien saber com fer-se unes torrades de Santa Teresa son els mateixos que estaven interessants en perdre pes i greix abdominal… probablement n’hi ha més d’un…

Links relacionats:

Aquesta web fa servir galetes “cookies” per oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per l’acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, cliqui l’enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Com et podem ajudar? Escriu-nos