ETAPES DE LA VIDA AMB REQUERIMENTS ESPECIALS

Hi ha etapes de la vida en les que l’alimentació hi juga un paper important. Per exemple, la infància és el millor moment per iniciar l’adquisició d’uns bons hàbits alimentaris. Durant l’embaràs existeixen uns requeriments nutricionals especials, els canvis hormonals precisen d’una canvi en l’estil de vida i a l’edat adulta hi ha un alt risc de malnutrició. Per tot això, a Think’Eat realitzem assessoraments en alimentació saludable per a totes les etapes de la vida.

 

  • Alimentació infantil 6 mesos-12 anys
  • Alimentació en l’adolescència >12 anys
  • Alimentació en l’etapa preconcepcional, embaràs i lactància
  • Alimentació en la menopausa
  • Alimentació en l’edat adulta
Think eat Think’Eat és un espai d’assessorament nutricional format per dietistes-nutricionistes col·legiades. Una consulta de nutrició on, a més del tractament dietètic, trobaràs un espai acollidor on et sentiràs escoltat, comprès i motivat. Treballem amb la Metodologia Think’Eat, que es basa en millorar els teus hàbits alimentaris per assolir el teu objectiu a través de l’educació i el coaching nutricional. Som l’Anna i la Marta, dietistes-nutricionistes per vocació i convençudes que una bona alimentació és la base per sentirse millor físicament i emocionalment. Juntes formem Think’Eat, un espai d’assessorament i coaching nutricional a Barcelona. Una consulta de nutrició diferent on, a més del tractament dietètic-nutricional, trobaràs un espai acollidor on et sentiràs escoltat, comprès i motivat. Després de més de 10 anys dedicats al món de l’alimentació en diferents àmbits (àrees de qualitat, laboratori, I+D, comunicació, docència e investigació), l’any 2016 decidim fes un pas endavant en la nostra carrera professional i crear Think’Eat, un espai dedicat a fer allò que sempre hem desitjat: estar més a prop de les persones ajudant-les a millorar la seva salut i a sentir-se millor. millor. Descobreix Think Eat!

Aquesta web fa servir galetes “cookies” per oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per l’acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, cliqui l’enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Com et podem ajudar? Escriu-nos