PATOLOGIES I FACTORS DE RISC

- OBESITAT: sobrepès, obesitat, obesitat mòrbida.
- SALUT DE LA DONA: síndrome dels ovaris poliquístics, osteoporosi, obesitat gestacional, menopausa…
- SALUT DIGESTIVA: estrenyiment, reflux gastroesofàgic, síndrome del intestí irritable, malestar intestinal inespecífic…
- SALUT CARDIOVASCULAR: hipertensió, hipercolesterolèmia, hipertrigliceridèmia, aterosclerosi, malalties cardiovasculars…
- TRASTORNS ENDOCRINS: resistència a la insulina, pre-diabetis, diabetis tipus 2, hipotiroïdisme…
- NUTRICIÓ I CÀNCER: prevenció, assessorament post-cirurgia digestiva, efectes secundaris del tractament oncològic…
- DESNUTRICIÓ: anorèxia, caquèxia, sarcopènia, pèrdua de gana, disfagia…
- ALTRES: trastorns de la conducta alimentària, anèmia, hiperuricèmia, migranyes, psoriasis, artritis reumatoide, fatiga crònica, fibromiàlgia…
El nostre objectiu és ajudar-te. Per això, si tens patologies o factors de risc i l'alimentació et pot ajudar, compta amb nosaltres.
Alguns dels trastorns de l'alimentació més freqüents són anorèxia, bulímia i el trastorn per atracó. A Think'Eat volem ajudar-te a tractar aquests trastorns ia recuperar-te a través d'una nutrició adequada, per assolir un pes saludable i aturar comportaments inadequats.
L'alimentació i el càncer van de la mà, per això t'ajudem a prevenir-te, t'assessorem en postcirurgia digestiva i t'acompanyem per disminuir els efectes secundaris del tractament oncològic.
Tens anèmia i vols millorar la teva qualitat de vida a través de l'alimentació? Especialistes en Coaching nutricional, les patologies i els factors de risc és una de les nostres fortaleses. Per això, us volem acompanyar en aquest procés d'adaptació a la vostra nova vida.
Menjar bé és divertit, volem traslladar-te la nostra passió pel menjar de manera saludable passant-t'ho bé. Si tens problemes cardiovasculars, digestius o trastorns endocrins, ets al lloc adequat!
Pateixes d'obesitat, obesitat mòrbida o excés de pes? Amb el Mètode Think’Eat treballem el canvi d‟hàbits perquè els canvis perdurin en el temps i assolir un estat de salut òptim. Ens coneixem en una entrevista inicial per fer una valoració de composició corporal, hàbits alimentaris i definirem un objectiu.