NUTRICIÓ ESPORTIVA

QUÈ ÉS LA NUTRICIÓ ESPORTIVA?

La nutrició esportiva és la branca de la nutrició dedicada a definir les necessitats alimentàries de les persones que practiquen un esport intens durant les fases de descans, competició/entrenament i recuperació amb l’objectiu d’aportar tots els nutrients necessaris i d’assolir el màxim rendiment.

La base de la nutrició esportiva es una alimentació saludable, seguit d’una adaptació nutricional específica segons l’esport que es practica i, per últim i menys important, trobem la utilització de suplements esportius. És habitual donar molta importància a la suplementació i descuidar en canvi la base alimentaria que queda terriblement empobrida dificultant així l’assoliment de les fites esportives. Actualment existeix molta desinformació al voltant de la nutrició esportiva i és per això que els professionals qualificats, com els dietistes-nutricionistes esportius, són tant necessaris.

PER QUÈ CAL QUE L’ESPORTISTA CUIDI LA SEVA ALIMENTACIÓ?

La nutrició, juntament amb l’entrenament, és una pota clau per a l’evolució de l’esportista que sovint queda en segon pla. Una adequada estratègia dietètica ajuda a millorar el rendiment esportiu, evita lesions i aconsegueix definir una composició corporal òptima per la disciplina esportiva que es practica.

Des de Think’Eat treballem la nutrició esportiva totalment personalitzada i dissenyem un pla individualitzat que anirem adaptant a mida que anem veient resultats i avanci la temporada. Per aconseguir-ho, és essencial conèixer l’objectiu de l’esportista així com el calendari de competicions, els horaris i tipus d’entrenament, el grau d’implicació, l’alimentació portada fins ara, els gustos i preferències, la logística familiar, etc.

QUAN ET PODEM AJUDAR?

  • Vols millorar la teva composició corporal i la teva forma física adaptant la teva alimentació a l’entrenament que fas. Fes clic aquí i consulta les tarifes d’Assessorament Dietètic i Coaching Nutricional.
  • Vols augmentar de pes i hipertrofiar. Fes clic aquí i consulta les tarifes d’Assessorament Dietètic i Coaching Nutricional.
  • Ets esportista professional o aficionat i vols millorar el teu rendiment. Fes clic aquí i consulta les tarifes de Nutrició Esportiva.

COL·LABOREM AMB:

 

Aquesta web fa servir galetes “cookies” per oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per l’acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, cliqui l’enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Com et podem ajudar? Escriu-nos