AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES

Intoleràncies i al·lèrgies

Les al·lèrgies e intoleràncies alimentàries són cada cop més freqüents i algunes d’elles difícils de diagnosticar. És habitual veure casos de persones amb problemes digestius de llarga durada que no han aconseguit resoldre, tot i haver-se realitzat algunes proves.

Els símptomes més comuns són: dolor abdominal, inflor, estrenyiment, diarrea, flatulències, cansament, pèrdua de pes, etc.

Les intoleràncies que tractem més habitualment a la consulta de nutrició són la celiaquia, la intolerància al gluten no celíaca, intolerància a altres proteïnes del blat, malabsorció de la fructosa i/o sorbitol, intolerància a la lactosa, intolerància als FODMAPs i l’al·lèrgia a les LTPs.

ET PODEM AJUDAR SI…

  • …has estat diagnosticat d’una al·lèrgia o intolerància alimentària i necessites ajuda per adequar la teva alimentació a la nova situació.
  • …tens molèsties, especialment digestives, per les quals encara no has trobat explicació.
Tens problemes amb intoleràncies o al·lèrgies? L'equip de Think Eat som aquí per ajudar-te. Si fa algun temps que no aconsegueixes diagnosticar d'on ve el teu malestar o has estat diagnosticat amb alguna intolerància com la celiaquia, la intolerància a la lactosa, els FODMAPS o tens els símptomes típics d'intolerància o al·lèrgia, t'orientem en aquest procés d'adaptació i et guiem per aconseguir reduir aquests problemes digestius i de malestar. Treballem en equip perquè aprenguis a conèixer el teu cos i ajudar-te a comprendre la ciència de l'alimentació. Proporcionarem informació alimentària que et pugui ajudar i explicar-te per què. Crearem una relació de confiança i respondrem els teus dubtes, escoltant-te i sense jutjar-te, creant un clima de confiança i de privadesa.

Aquesta web fa servir galetes “cookies” per oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per l’acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, cliqui l’enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Com et podem ajudar? Escriu-nos