LA NOSTRA FILOSOFIA

A Think’Eat sabem que per poder gaudir d’un estil de vida saludable és indispensable tenir cura, a parts iguals, d’aquests tres aspectes: alimentació, activitat física i estat emocionalT’ajudem a posar en marxa un procés de transformació integral focalitzat en el canvi d’hàbits, tan a nivell físic com emocional.

· No hi ha dos persones iguals i per això no dissenyem mai dos pautes alimentàries iguals: ens adaptem a les necessitats, creences i emocions individuals.

· No creiem en dietes ràpides, tots els processos de canvi i aprenentatge requereixen temps i esforç.

· No existeixen les varetes màgiques, només tu tens la clau de l’èxit.

· Confiem fermament en la importància de treballar els aspectes motivacionals per alliberar el teu potencial.

· Els objectius s’assoleixen amb la suma de petits canvis que es repeteixen cada dia.

· No imposem canvis sinó que assessorem i acompanyem en el camí per a que cada persona prengui les seves pròpies decisions.

La majoria de dietes fracassen degut a l’establiment d’objectius massa elevats, dietes poc personalitzades o massa restrictives, la falta de motivació  i/o la imposició no consensuada amb el pacient de la pauta dietètica.

NO ES TRACTA DE FER DIETA SINÓ D’APENDRE A MENJAR BÉ SENSE CAURE EN LA MONOTONIA I GAUDINT DEL PROCÉS.

Per seguir una alimentació saludable es necessiten coneixements sobre com dur-la a terme i disposar de les eines necessàries per vèncer les dificultats pròpies i de l’entorn.

El nostre objectiu es instaurar uns hàbits alimentaris saludables per tota la vida a través de l’educació i el coaching nutricional, acompanyant-te en un procés on adoptis l’actitud adequada per superar els obstacles i aconseguir els canvis que et proposes.

La nostra intervenció se centra especialment en aconseguir l’adherència al plà dietètic i realitzar un seguiment adequat del procés de canvi, doncs són claus per assolir els objectius de forma permanent.

Aquesta web fa servir galetes “cookies” per oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per l’acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, cliqui l’enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Com et podem ajudar? Escriu-nos