Temps:

20 – 30 min

Dificultat:

Fàcil

Frittata

La gastronomia italiana és molt coneguda, especialment per la pizza i la pasta, però també existeixen altres plats típics d’aquest país mediterrani. La frittata és un plat a base d’ous i és com una mena de truita feta al forn amb l’avantatge que no se li ha de donar la volta.

Ingredients:

  • 1 ceba morada
  • Espàrrecs verds
  • 6 ous
  • Sal, pebre i oli d’oliva verge extra

Elaboració:

1- En primer lloc, tallem la ceba a juliana, sense fer els trossos massa fins i amb una mica d’oli la sofregim en una paella a foc lent.
2- Un cop la ceba ja està mig cuita, hi afegim els espàrrecs  netejats prèviament i si són molt llargs podem tallar-los, això al vostre gust. Salpebrem al gust i deixem que es saltegi tot junt 5 minuts més.
3- En un bol hi batem els 6 ous amb un polsim de sal i un de pebre, al vostre gust. I en una paella o un altre recipient apte per al forn, amb una mica d’oli hi afegim els ous i a sobre les verdures saltades.
4- Amb el forn anteriorment escalfat a 190º, coem la frittata fins que l’ou estigui quallat i ja tenim el nostre plat llest per ser servir.

Aquesta recepta pot donar molt de joc a la vostra creativitat a la cuina, podeu variar les verdures segons la temporada i podeu afegir-hi algunes espècies en els ous batuts per donar-hi un toc diferent i únic.

Pregunta'ns!

ON SOM?

Direcció
Centre Formaser
Carrer Saragossa, 18, 08006 Barcelona

Contacte
Telèfon: 679 64 60 65
Mail: info@thinkeat.cat

 

Direcció
Enjoy Salut
Avinguda del Mar, 9, 08850 Gavà

Contacte
Telèfon: 699 76 12 80
Mail: info@enjoygrup.com

Aquesta web fa servir galetes “cookies” per oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per l’acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, cliqui l’enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Com et podem ajudar? Escriu-nos