ALTRES SERVEIS

  • Porta’ns el menú escolar del teu fill i t’ajudem a planificar els menús familiars setmanals.
  • T’interessa saber com portar una alimentació saludable? Vols aprendre a llegir correctament l’etiqueta d’un producte? Hi ha algun tema concret de nutrició que t’agradaria explorar? Organitzem tallers temàtics per grups.
  • Sessions de coaching nutricional grupal.
  • Fem la valoració nutricional de menús i receptes.
  • Assessorament nutricional a mida a col·lectius de restauració (llar d’infants, escoles, centres geriàtrics, càterings, restaurants, etc.).
  • Oferim formacions a mida per empreses, tant d’alimentació com de coaching nutricional.
  • Emporta’t el teu dietista-nutricionista a casa: t’ajudem a fer una compra saludable i organitzem el teu rebost.

<h1> Serveis de salut de Think’Eat <h1>

<h2> A Think’Eat oferim diversos serveis destinats a la millora de la salut. <h2>

Primerament el nostre mètode ve comprés de altres serveis que ajuden a complementar i dirigir-vos cap al camí dels bons hàbits en l’alimentació. Si ens portes el menú escolar del teu fill o filla t’acompanyem i ajudem a planificar el menú escolar setmanalment.

Seguidament, t’agradaria saber com podries portar una alimentació saludable? Amb el nostre mètode ho podràs aconseguir. Amb nosaltres pots aprendre a llegir correctament l’etiqueta d’un producte i saber tot el valor nutricional dels aliments i comprendre-ho.

També vols explorar algun tema concret de nutrició que voldries saber? Organitzem tallers grupals per grups i aprenem nutrició junts.

<h3>També oferim sessions de coaching nutricional per a grups de la zona de Barcelona.<h3>

Per exemple La Barceloneta,  Barri, Gòtic, Sants, La Sagrada Família, Poblenou, Montjuïc, El Raval, el Born, Sant Andreu de Palomar, La Vila de Gràcia, Sarrià, Vall d’Hebron, Poblesec, El Clot, la Sagrera, Horta, Vallcarca i els penitents, el Carmel, Sant Gervasi.

Finalment oferim formacions a mida per empreses, tant d’alimentació com de coaching nutricional.

Aquesta web fa servir galetes “cookies” per oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per l’acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, cliqui l’enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Com et podem ajudar? Escriu-nos