Verdures torrades amb salsa de iogurt

Verdures torrades amb salsa de iogurt

Verdures torrades amb salsa de iogurt Aquesta és una recepta senzilla però boníssima perquè canviïs les teves cremes de verdures i la teva verdura bullida habitual per una opció igual de sana, igual de light, però molt més desitjable.  Temps: 1 hora  Dificultat:...
“Barquillos” de carn i verdures

“Barquillos” de carn i verdures

“Barquillos” de carn i verdures A qui no li agraden les “fajitas”? Aquí us portem una versió molt més saludable i simple no, el següent. Heu de provar-la!  Temps: 45 min   Dificultat: Molt fàcil Ingredients 1 cabdell 100 g de carn picada de...
Albergínies a l’estil Ottolenghi

Albergínies a l’estil Ottolenghi

Albergínies a l’estil Ottolenghi  Aquesta recepta és un plat inspirat en les famoses albergínies del xef israelià Yotam Ottolenghi del llibre “El gurmet vegetarià”. Una recepta que voldràs repetir, perquè estan de vici ia més a més són precioses.  Temps: 45 min...
Amanida nadalenca d’escalora

Amanida nadalenca d’escalora

Amanida nadalenca d’escarola No cal que renunciïs a menjar sa quan són festes. Tot i que farem excessos i menjar més copiós del normal podem acompanyar els nostres menús amb una o diverses amanides de festives. Aquesta és una de les nostres preferides, a més una...
Carabassa farcida de bolonyesa i soja

Carabassa farcida de bolonyesa i soja

Carabassa farcida de bolonyesa i soja Et presentem una versió diferent i actuaitzada de les albergínies farcides de bolonyesa de carn. Es tracta d’unes carabasses farcides. És un plat únic vegetarià, sa i boníssim. Pots veganitzar-lo canviant el formatge ratllat del...
Ves al contingut