by ThinkEat | abr. 22, 2024
Temps: 40 min Dificultat: Fàcil La base d’aquesta recepta és la coliflor, una verdura de la família de les crucíferes, molt rica en fibra, vitamines i minerals i, com totes les verdures, baixa en calories. A més, alguns components de les verdures crucíferes com el...
by ThinkEat | abr. 22, 2024
Temps: 30 min Dificultat: Fàcil Els xampinyons farcits son una questa recepta, de base vegana, es pot “tunejar” per a ser vegetariana (per exemple gratinant amb formatge) o per una dieta omnívora (per exemple substituint el tofu per carn picada). Cadascú pot fer la...
by ThinkEat | abr. 8, 2024
Temps: 10 – 15 min Dificultat: Molt fàcil Aquesta és una amanida d’hivern plena d’aliments antioxidants, uns petits grans aliats per retardar el procés d’envelliment i que ens protegeixen de l’aparició de malalties degeneratives. A més, és una amanida boníssima...
by ThinkEat | abr. 8, 2024
Temps: 20 – 30 min Dificultat: Fàcil La gastronomia italiana és molt coneguda, especialment per la pizza i la pasta, però també existeixen altres plats típics d’aquest país mediterrani. La frittata és un plat a base d’ous i és com una mena de truita...
by ThinkEat | febr. 13, 2024
Temps: 30 min (+30 min de repòs) Dificultat: Mitjana És veritat que és molt fàcil agafar el mòbil per encomanar una pizza però us assegurem que com aquesta no la trobareu enlloc. Feu-la, tasteu-la i us encantarà! Ingredients: Per la massa: 130 ml d’aigua 50 g d’oli...