by Thinkeat | gen. 16, 2025
Albergínies a l’estil Ottolenghi Aquesta recepta és un plat inspirat en les famoses albergínies del xef israelià Yotam Ottolenghi del llibre “El gurmet vegetarià”. Una recepta que voldràs repetir, perquè estan de vici ia més a més són precioses. Temps: 45 min...
by Thinkeat | des. 17, 2024
Amanida nadalenca d’escarola No cal que renunciïs a menjar sa quan són festes. Tot i que farem excessos i menjar més copiós del normal podem acompanyar els nostres menús amb una o diverses amanides de festives. Aquesta és una de les nostres preferides, a més una...
by Thinkeat | oct. 7, 2024
Carabassa farcida de bolonyesa i soja Et presentem una versió diferent i actuaitzada de les albergínies farcides de bolonyesa de carn. Es tracta d’unes carabasses farcides. És un plat únic vegetarià, sa i boníssim. Pots veganitzar-lo canviant el formatge ratllat del...
by Thinkeat | set. 12, 2024
Amanida de mongeta tendra Una meravellosa opció per continuar menjant plats sans i frescos quan ja n’estem farts del gaspatxo i l’amanida verda. Temps: 20 – 30 min Dificultat: Fàcil Ingredients Mongeta tendra (rodones) Patates Tomàquets cherry Tonyina al...
by Thinkeat | ag. 12, 2024
Carbassa torrada amb iogurt i festucs La carbassa és un ingredient típic de la cuina de tardor i hivern però del que podem disposar tot l’any. De fet, aquesta recepta amb una base de iogurt pot resultar d’allò més fresca! Temps: 50 min Dificultat:...