by Thinkeat | maig 26, 2025
Coliflor a l’estil búfal Aquesta recepta d’Iosune Robles és una bogeria per menjar coliflor d’una manera ben diferent. No dubteu a provar-la! Temps: 40 min Dificultat: Fàcil Ingredients 1 coliflor 125 ml d’aigua 4 cullerades de vinagre de poma 4 cullerades...
by Thinkeat | maig 26, 2025
Calamars amb ceba En el món de l’alimentació saludable, solem escoltar una vegada i una altra la recomanació d’augmentar el consum de vegetals. Tot i això, sovint ho associem només amb fulles verdes o amanides monòtones. Avui et porto una recepta que trenca amb aquest...
by Thinkeat | abr. 27, 2025
Verdures torrades amb salsa de iogurt Aquesta és una recepta senzilla però boníssima perquè canviïs les teves cremes de verdures i la teva verdura bullida habitual per una opció igual de sana, igual de light, però molt més desitjable. Temps: 1 hora Dificultat:...
by Thinkeat | març 25, 2025
“Barquillos” de carn i verdures A qui no li agraden les “fajitas”? Aquí us portem una versió molt més saludable i simple no, el següent. Heu de provar-la! Temps: 45 min Dificultat: Molt fàcil Ingredients 1 cabdell 100 g de carn picada de...
by Thinkeat | gen. 16, 2025
Albergínies a l’estil Ottolenghi Aquesta recepta és un plat inspirat en les famoses albergínies del xef israelià Yotam Ottolenghi del llibre “El gurmet vegetarià”. Una recepta que voldràs repetir, perquè estan de vici ia més a més són precioses. Temps: 45 min...