Ratatouille o pistó de verdures a l’estil francès

Ratatouille o pistó de verdures a l’estil francès

Ratatouille o pistó de verdures a l’estil francès Aquesta recepta de la cuina francesa, la qual fins i tot té una pel·lícula de Disney amb el seu nom, és una combinació genial de carbassó, tomàquet i albergínia cuinats al forn amb salsa de tomàquet natural. És...
Crema freda de carbassó amb quefir

Crema freda de carbassó amb quefir

Crema freda de carbassó amb quefir Les cremes de verdures són un plat versàtil que pots versionar durant tot l’any. A l’hivern, aprofita carbassa, porro o coliflor per a receptes reconfortants; a la primavera, carbassó o espàrrecs. L’estiu convida a cremes fredes amb...
Torrades integrals amb escalivada i sardines

Torrades integrals amb escalivada i sardines

Torrades integrals amb escalivada i sardines No hi ha excuses per no menjar saludable. Unes torrades integrals amb escalivada i sardines poden ser una combinació perfecta per salvar un dinar o sopar sense necessitat de complicar-te. Això sí, cal planificar-ho en la...
Coliflor a l’estil búfal

Coliflor a l’estil búfal

Coliflor a l’estil búfal Aquesta recepta d’Iosune Robles és una bogeria per menjar coliflor d’una manera ben diferent. No dubteu a provar-la!  Temps: 40 min  Dificultat: Fàcil Ingredients 1 coliflor 125 ml d’aigua 4 cullerades de vinagre de poma 4 cullerades...
Calamars amb ceba

Calamars amb ceba

Calamars amb ceba En el món de l’alimentació saludable, solem escoltar una vegada i una altra la recomanació d’augmentar el consum de vegetals. Tot i això, sovint ho associem només amb fulles verdes o amanides monòtones. Avui et porto una recepta que trenca amb aquest...
Ves al contingut