by Thinkeat | oct. 1, 2025
Ratatouille o pistó de verdures a l’estil francès Aquesta recepta de la cuina francesa, la qual fins i tot té una pel·lícula de Disney amb el seu nom, és una combinació genial de carbassó, tomàquet i albergínia cuinats al forn amb salsa de tomàquet natural. És...
by Thinkeat | ag. 27, 2025
Crema freda de carbassó amb quefir Les cremes de verdures són un plat versàtil que pots versionar durant tot l’any. A l’hivern, aprofita carbassa, porro o coliflor per a receptes reconfortants; a la primavera, carbassó o espàrrecs. L’estiu convida a cremes fredes amb...
by Thinkeat | ag. 27, 2025
Torrades integrals amb escalivada i sardines No hi ha excuses per no menjar saludable. Unes torrades integrals amb escalivada i sardines poden ser una combinació perfecta per salvar un dinar o sopar sense necessitat de complicar-te. Això sí, cal planificar-ho en la...
by Thinkeat | maig 26, 2025
Coliflor a l’estil búfal Aquesta recepta d’Iosune Robles és una bogeria per menjar coliflor d’una manera ben diferent. No dubteu a provar-la! Temps: 40 min Dificultat: Fàcil Ingredients 1 coliflor 125 ml d’aigua 4 cullerades de vinagre de poma 4 cullerades...
by Thinkeat | maig 26, 2025
Calamars amb ceba En el món de l’alimentació saludable, solem escoltar una vegada i una altra la recomanació d’augmentar el consum de vegetals. Tot i això, sovint ho associem només amb fulles verdes o amanides monòtones. Avui et porto una recepta que trenca amb aquest...