Temps:
10 – 15 min
Dificultat:
Molt fàcil
Aquesta és una amanida d’hivern plena d’aliments antioxidants, uns petits grans aliats per retardar el procés d’envelliment i que ens protegeixen de l’aparició de malalties degeneratives. A més, és una amanida boníssima i molt sana!
Ingredients:
- 350g de col llombarda
- 3 pastanagues
- 1 poma
- 3 rames de julivert
- 40g de nous
- 40g de dàtils
- Oli, sal, vinagre, mostassa i pebre
Elaboració:
1- Aquesta recepta és molt fàcil i ràpida, però abans de començar cal netejar bé els aliments i pelar les pastanagues i la poma. La poma pot ser la que us agradi més a vosaltres, des de la poma Granny Smith; una poma verda, àcida i refrescant, fins a la poma Fuji; una poma cruixent, vermellosa i dolça.
2- Un cop tenim els ingredients ben nets, només hem de picar-los ben menuts i barrejar-los tots en un bol, també podeu fer-ho amb un robot de cuina i us estalviareu molta feina. Aquesta recepta és original del receptari digital de Thermomix (Cookidoo) però la podeu fer perfectament amb un altre robot de cuina o picadora.
3- Ja podeu servir i gaudir aquesta amanida de col llombarda d’hivern. També podeu guardar-vos unes fulles senceres de julivert per decorar i millorar la presentació de l’amanida, com hem fet nosaltres!
Pregunta'ns!
ON SOM?