Albergínies farcides veggy

Albergínies farcides veggy

Albergínies farcides veggy Sembla difícil però no ho és. Es tracta d’una recepta que pots fer amb verdures o llegums que hagin sobrat i que, a més, pots cuinar en més quantitat per congelar en racions individuals. Et resolen ràpidament un tàper per anar a la feina o...
Verdures amb soja texturitzada

Verdures amb soja texturitzada

Verdures amb soja texturitzada Aquesta recepta és una gran base nutricional per a moltes altres receptes, inclús us pot servir com a plat únic.  La podeu utilitzar com a farcit per una lasanya (com la foto) o en unes albergínies farcides, també com a salsa per...
Ratatouille o pistó de verdures a l’estil francès

Ratatouille o pistó de verdures a l’estil francès

Ratatouille o pistó de verdures a l’estil francès Aquesta recepta de la cuina francesa, la qual fins i tot té una pel·lícula de Disney amb el seu nom, és una combinació genial de carbassó, tomàquet i albergínia cuinats al forn amb salsa de tomàquet natural. És...
“Barquillos” de carn i verdures

“Barquillos” de carn i verdures

“Barquillos” de carn i verdures A qui no li agraden les “fajitas”? Aquí us portem una versió molt més saludable i simple no, el següent. Heu de provar-la!  Temps: 45 min   Dificultat: Molt fàcil Ingredients 1 cabdell 100 g de carn picada de...
Sopa Ramen a l’estil Think’Eat

Sopa Ramen a l’estil Think’Eat

Sopa Ramen a l’estil Think’Eat Esteu buscant un plat d’aquells que venen de gust quan comença a arribar el fred? Un plat d’aquells tan reconfortants bé calents? Us proposem una sopa Ramen. Que a part de boníssima és un plat complet perfectament equilibrat...
Ves al contingut