Sola Ramen a l’estil Think’Eat

Esteu buscant un plat d’aquells que venen de gust quan comença a arribar el fred? Un plat d’aquells tan reconfortants bé calents? Us proposem una sopa Ramen. Que a part de boníssima és un plat complet perfectament equilibrat amb la seva ració de vegetals, proteïnes i carbohidrats.

Temps:

30. -40 min

Dificultat:

Mitjana

Ingredients

  • 2 -3 cebes
  • 2 pastanagues
  • 2 pack Choi (col asiàtica)
  • 4 ous
  • 2 L de caldo vegetal
  • 250 g de tofu natural
  • 1 paquet de noodles d’arròs (250 g)
  • Pasta de miso
  • Salsa de soja (1/2 got)
  • Oli d’oliva verge extra
La Sopa Ramen a l'estil Think'Eat és una opció reconfortant perfecta per a aquells dies fredorosos. Amb els seus noodles aromàtics, brot de bambú cruixent, brots de soja i brots de ceba, aquest plat ofereix una explosió de sabors que et transportarà directament a la cuina asiàtica. La base d'aquesta sopa, elaborada amb un caldo ric i profund, impregnat amb els sabors de les espècies i els ingredients frescos, és una autèntica delícia per al paladar. Ja sigui com a plat principal o com a aperitiu, la Sopa Ramen a l'estil Think'Eat és una manera perfecta de combatre el fred i gaudir d'una experiència culinària reconfortant i satisfactòria.

Elaboració

    1. Primerament, per preparar la sopar Ramen, netegem, pelem i tallem a juliana les cebes i les pastanagues i les sofregim en una olla amb un raig d’oli durant 5 minuts aproximadament.
    2. Un cop ha començat a enrossir-se hi aboquem 2 gots d’aigua mineral i ho deixem bullir a foc mig uns 10 minuts.
    3. Mentrestant, tallem el tofu a daus no massa petits, i un cop han passat els 10 minuts l’afegim a l’olla juntament amb una cullerada sopera de pasta miso i mig got de salsa de soja. Un cop està tot dins, barregem i ho deixem coure 5 minuts més per tenir la nostra sopa Ramen.
    4. A continuació hi afegim 2L de caldo vegetal, prèviament escalfat per no crear un contrast de temperatures a l’abocar-ho. Un cop torni a arrancar el bull hi afegim el pack Choi tallat a juliana i els noodles d’arròs i ho deixem coure 5 minuts aproximadament o el temps indicat per als noodles en l’envàs.
    5. Paral·lelament, posem els ous a bullir amb aigua en una cassola a part, un cop cuits, els pelem i els tallem per la meitat.
    6. Finalment, afegim els ous a la Sopa Ramen i ja la tenim llesta per servir.
Ves al contingut