Temps:
30 – 40 min
Dificultat:
Mitjana

Esteu buscant un plat d’aquells que venen de gust quan comença a arribar el fred? Un plat d’aquells tan reconfortants bé calents? Us proposem una sopa estil Ramen. Que a part de boníssima és un plat complet perfectament equilibrat amb la seva ració de vegetals, proteïnes i carbohidrats.
Ingredients:
- 2 -3 cebes
- 2 pastanagues
- 2 pack Choi (col asiàtica)
- 4 ous
- 2 L de caldo vegetal
- 250 g de tofu natural
- 1 paquet de noodles d’arròs (250 g)
- Pasta de miso
- Salsa de soja (1/2 got)
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
1- Primerament netegem, pelem i tallem a juliana les cebes i les pastanagues i les sofregim en una olla amb un raig d’oli durant 5 minuts aproximadament.
2- Un cop ha començat a enrossir-se hi aboquem 2 gots d’aigua mineral i ho deixem bullir a foc mig uns 10 minuts.
3- Mentrestant, tallem el tofu a daus no massa petits, i un cop han passat els 10 minuts l’afegim a l’olla juntament amb una cullerada sopera de pasta miso i mig got de salsa de soja. Un cop està tot dins, barregem i ho deixem coure 5 minuts més.
4- A continuació hi afegim 2L de caldo vegetal, prèviament escalfat per no crear un contrast de temperatures a l’abocar-ho. Un cop torni a arrancar el bull hi afegim el pack Choi tallat a juliana i els noodles d’arròs i ho deixem coure 5 minuts aproximadament o el temps indicat per als noodles en l’envàs.
5- Paral·lelament, posem els ous a bullir amb aigua en una cassola a part, un cop cuits, els pelem i els tallem per la meitat.
6- Finalment, afegim els ous a la sopa i ja la tenim llesta per servir.
Pregunta'ns!
ON SOM?