“Barquillos” de carn i verdures
A qui no li agraden les “fajitas”? Aquí us portem una versió molt més saludable i simple no, el següent. Heu de provar-la!
Temps:
45 min
Dificultat:
Molt fàcil
Ingredients
-
1 cabdell
-
100 g de carn picada de vedella
-
1 pebrot vermell
-
1 pebrot verd
-
1 pebrot groc
-
2 cebes
-
Mostassa, sal, pebre i oli
Cuina mexicana >

Elaboració
En primer lloc, picarem en juliana, a tires fines i allargades, la ceba i els pebrots dels tres colors. Ho amanim tot amb un pessic de sal i oli d’oliva i en una safata de forn ho cuinem tot uns 40 minuts amb el forn prèviament calent a 200ºC.
Mentre es cuinen els pebrots i la ceba, en una paella, saltegem la carn picada amb mitja culleradeta de mostassa, sal i pebre.
Un cop ja tinguem les verdures cuinades, les barregem amb la carn ja cuita, i ja tenim el plat llest per servir.
Fes servir les fulles de cabdell com neules per omplir-les amb la barreja de verdures i carn i gaudeix d’aquesta recepta tan senzilla i tan rica.
*Si no disposes del temps suficient, pots tenir les verdures cuites anteriorment i tenir-les guardades en un tàper a la nevera o tenir-les congelades ja saltejades a la paella.
* També, pots substituir la carn de vedella per carn de pollastre o gambes pelades, i així donar-li un toc diferent de la recepta.