“Barquillos” de carn i verdures

A qui no li agraden les “fajitas”? Aquí us portem una versió molt més saludable i simple no, el següent. Heu de provar-la!

Temps:

45 min 

Dificultat:

Molt fàcil

Ingredients

  • 1 cabdell

  • 100 g de carn picada de vedella

  • 1 pebrot vermell

  • 1 pebrot verd

  • 1 pebrot groc

  • 2 cebes

  • Mostassa, sal, pebre i oli

     

Aquesta recepta és una versió de les fajitas i els barquillos però substituint les tortes de blat de moro per fulles de cabdells. Fent així la recepta molt més sana i més lleugera per a la digestió. Una repceta on entren en joc les espècies i condiments. En aquesta versió hem optat per una salsa de mostassa, però es pot maridar la carn amb les espècies que més us agradin. També com diem, podeu canviar la font de proteína i fer que sigui peix, gambes, tonyina, salmó, etc.

Cuina mexicana >

llenties

Elaboració

En primer lloc, picarem en juliana, a tires fines i allargades, la ceba i els pebrots dels tres colors. Ho amanim tot amb un pessic de sal i oli d’oliva i en una safata de forn ho cuinem tot uns 40 minuts amb el forn prèviament calent a 200ºC.

Mentre es cuinen els pebrots i la ceba, en una paella, saltegem la carn picada amb mitja culleradeta de mostassa, sal i pebre.

Un cop ja tinguem les verdures cuinades, les barregem amb la carn ja cuita, i ja tenim el plat llest per servir.

Fes servir les fulles de cabdell com neules per omplir-les amb la barreja de verdures i carn i gaudeix d’aquesta recepta tan senzilla i tan rica.

 

*Si no disposes del temps suficient, pots tenir les verdures cuites anteriorment i tenir-les guardades en un tàper a la nevera o tenir-les congelades ja saltejades a la paella. 

* També, pots substituir la carn de vedella per carn de pollastre o gambes pelades, i així donar-li un toc diferent de la recepta.

Ves al contingut