“Barquillos” de carn i verdures

“Barquillos” de carn i verdures

“Barquillos” de carn i verdures A qui no li agraden les “fajitas”? Aquí us portem una versió molt més saludable i simple no, el següent. Heu de provar-la!  Temps: 45 min   Dificultat: Molt fàcil Ingredients 1 cabdell 100 g de carn picada de...
Carpaccio de bacallà

Carpaccio de bacallà

Carpaccio de bacallà El bacallà és un peix que es pot cuinar i presentar de moltes maneres diferents. A Think’Eat us presentem aquesta recepta fresca i saludable, ideal per sorprendre en qualsevol ocasió especial.  Temps: 15 min  Dificultat: Mitjana Ingredients 200...
Truita asalmonada al forn

Truita asalmonada al forn

Truita asalmonada al forn Per què ens costa tant comprar i cuinar peix amb la gran varietat d’opcions i possibilitats que tenim avui en dia per gaudir d’aquest meravellós aliment? Proteïnes i greixos de bona qualitat, vitamina D, minerals… el peix és una gran...
Saltejat de bolets amb porro i gambes

Saltejat de bolets amb porro i gambes

Saltejat de bolets amb porro i gambes Si és època de bolets i som aficionats a sortir a buscar-ne, aquesta és una molt bona recepta per aquells dies que en trobes uns quants de cada espècie i família. I si sou dels que preferiu comprar-los, sigui a una fruiteria i...
Ves al contingut