Truita de coliflor
Mare meva… Què bona que està! Si et ve de gust una truita d’allò més sana i superlight a la vegada que menges verdura d’una forma diferent, aquí tens la recepta que busques, la truita de coliflor. Aprofita per fer aquesta recepta entre els mesos de setembre i gener, són els mesos de la temporada de la coliflor!
Temps:
25 – 30 min
Dificultat:
Fàcil – Mitja
Ingredients
- 1 all
- 1 o 2 cebes
- 1 coliflor
- 6 ous frescos
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració
-
- Pica ben petit l’all i les cebes i en una paella amb un bon raig d’oli d’oliva ben calent hi sofregiu l’all i la ceba un mínim de15 minuts a foc baix. Si calgués, podeu afegir-hi una mica d’aigua o vi durant la cocció.
- Mentre es sofregeix la ceba, netegeu la coliflor i retireu la tija més gruixuda (la podeu congelar i reaprofitar-la per fer-ne crema, ja que és una part molt rica en calci). Un cop neta i tallada a trossos bulliu la coliflor uns 10 o 12 minuts.
- Un cop cuita, la colem i l’aixafem amb una forquilla fins a fer-ne una mena de pasta on afegim la ceba sofregida i els 6 ous prèviament batuts.
- Finalment, salpebrem al gust i ho aboquem a una paella amb una mica d’oli perquè no s’enganxi i ja podem fer la truita. Volta i volta i llestos!