Temps:

15 min

Dificultat:

Fàcil 

Sopa ràpida de carabassó i ou

Aquesta és una gran idea per un sopar lleuger un dia de fred. Una recepta molt ràpida de fer, molt bona i sobretot, molt sana i nutritiva. Verdures, carbohidrats i proteïnes que fan d’aquesta recepta un plat molt complet.

Ingredients:

  • Caldo vegetal
  • 1/2 carabassó
  • Fideus integrals
  • 1 o 2 ous

Elaboració:

1- Per començar, en un cassó, escalfem una ració de caldo vegetal. Aquest pot ser comprat o casolà.
2- Quan el caldo arriba a punt d’ebullició hi afegim el mig carbassó ratllat i un grapat de fideus integrals i ho deixem bullir uns 3-4 minuts.
3- Quan els fideus estiguin cuits afegim un o dos ous crus i remenem fins que estiguin completament cuits i desfilats.

Si fas aquesta recepta amb un caldo vegetal normal, pots afegir al final una culleradeta de miso en pasta i remenar fins que es dissolgui. Li donarà un toc asiàtic molt bo i especial.

Pregunta'ns!

ON SOM?

Direcció
Centre Formaser
Carrer Saragossa, 18, 08006 Barcelona

Contacte
Telèfon: 679 64 60 65
Mail: info@thinkeat.cat

 

Direcció
Enjoy Salut
Avinguda del Mar, 9, 08850 Gavà

Contacte
Telèfon: 699 76 12 80
Mail: info@enjoygrup.com

Aquesta web fa servir galetes “cookies” per oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per l’acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, cliqui l’enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Com et podem ajudar? Escriu-nos