Salsa de iogurt
Cansat de la monotonia de menjar sempre la mateixa amanida? Creus que els teus plats saludables són avorrits? Per canviar això, tenim la salsa de iogurt a l’estil Think Eat. Una salsa molt versàtil, que aporta un punt fresc a qualsevol plat. Pot acompanyar tant una amanida de pasta, com unes verdures al forn o un tall de carn.
Com la majoria de salses, pot tenir mil versions amb més o menys ingredients, però aquí us portem la nostra versió, boníssima i saludable! Jugueu amb les diferents combinacions possibles. Nosaltres us recomanem el contrast de temperatures entre les hortalisses al forn com el moniato o l’albergínia calentes amb la salsa de iogurt freda.
Temps:
5 min
Dificultat:
Molt fàcil
Ingredients
- 1 iogurt natural o formatge batut 0%
- Mitja llimona (també podem utilitzar mandarina o taronja)
- 1 branca de romaní fresc
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra (opcional)
- Sal i pebre
La salsa de iogurt a l'estil Think Eat és una excel·lent elecció per a diverses preparacions culinàries. Aquesta salsa lleugera i refrescant és perfecta per acompanyar amanides, pasta, verdures al forn i fins i tot carn. Amb una base de iogurt natural, es pot aromatitzar amb herbes fresques com menta o julivert, i condimentar amb una mica de sal i pebre. El resultat és una salsa versàtil que compleix amb una gran varietat de plats, afegint una nota de frescor i sabor subtil. A més, la seva consistència lleugera fa que sigui una opció saludable i baixa en calories. Aquesta salsa de iogurt és ideal per a aquells que busquen una alternativa més lleugera i nutritiva a les salses tradicionals, mentre gaudeixen d'una explosió de sabors frescos i deliciosos en cada mossegada.
La salsa de iogurt Think Eat és una opció saludable i versàtil per realçar el sabor de les teves preparacions culinàries favorites.
Elaboració
-
- Espremem la mitja llimona per treure’n el suc. Com hem dit, també podem utilitzar altres cítrics com la mandarina o la taronja segons el gust de cadascú.
- Un cop neta, separem les fulles de la branca de romaní fresc i si volem les piquem una mica per no trobar trossos molt grans a la salsa.
- En un bol, hi aboquem el romaní, el iogurt o formatge batut 0%, el suc de la mitja llimona, un raig d’oli d’oliva verge extra i ho salpebrem al gust.
- Ara ja només queda servir-la acompanyant una amanida, una amanida de pasta, verdures al forn com la carabassa o el que vosaltres vulgueu.