Salsa de iogurt

Cansat de la monotonia de menjar sempre la mateixa amanida? Creus que els teus plats saludables són avorrits? Per canviar això, tenim la salsa de iogurt a l’estil Think Eat. Una salsa molt versàtil, que aporta un punt fresc a qualsevol plat. Pot acompanyar tant una amanida de pasta, com unes verdures al forn o un tall de carn.

 

Com la majoria de salses, pot tenir mil versions amb més o menys ingredients, però aquí us portem la nostra versió, boníssima i saludable! Jugueu amb les diferents combinacions possibles. Nosaltres us recomanem el contrast de temperatures entre les hortalisses al forn com el moniato o l’albergínia calentes amb la salsa de iogurt freda.

Temps:

5 min

Dificultat:

Molt fàcil

Ingredients

  • 1 iogurt natural o formatge batut 0%
  • Mitja llimona (també podem utilitzar mandarina o taronja)
  • 1 branca de romaní fresc
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra (opcional)
  • Sal i pebre
La salsa de iogurt a l'estil Think Eat és una excel·lent elecció per a diverses preparacions culinàries. Aquesta salsa lleugera i refrescant és perfecta per acompanyar amanides, pasta, verdures al forn i fins i tot carn. Amb una base de iogurt natural, es pot aromatitzar amb herbes fresques com menta o julivert, i condimentar amb una mica de sal i pebre. El resultat és una salsa versàtil que compleix amb una gran varietat de plats, afegint una nota de frescor i sabor subtil. A més, la seva consistència lleugera fa que sigui una opció saludable i baixa en calories. Aquesta salsa de iogurt és ideal per a aquells que busquen una alternativa més lleugera i nutritiva a les salses tradicionals, mentre gaudeixen d'una explosió de sabors frescos i deliciosos en cada mossegada. La salsa de iogurt Think Eat és una opció saludable i versàtil per realçar el sabor de les teves preparacions culinàries favorites.
iogurt

Elaboració

    1. Espremem la mitja llimona per treure’n el suc. Com hem dit, també podem utilitzar altres cítrics com la mandarina o la taronja segons el gust de cadascú.
    2. Un cop neta, separem les fulles de la branca de romaní fresc i si volem les piquem una mica per no trobar trossos molt grans a la salsa.
    3. En un bol, hi aboquem el romaní, el iogurt o formatge batut 0%, el suc de la mitja llimona, un raig d’oli d’oliva verge extra i ho salpebrem al gust.
    4. Ara ja només queda servir-la acompanyant una amanida, una amanida de pasta, verdures al forn com la carabassa o el que vosaltres vulgueu.
Ves al contingut