by Thinkeat | nov. 24, 2025
Bolonyesa vegetal Aquesta recepta és una proposta de salsa bolonyesa vegana, substituint la carn picada per soja texturitzada. Així que no dubtis a provar-la i acompanyar els teus plats de pasta amb aquesta salsa, o també la pots utilitzar en altres receptes com les...
by Thinkeat | nov. 24, 2025
Albergínies farcides veggy Sembla difícil però no ho és. Es tracta d’una recepta que pots fer amb verdures o llegums que hagin sobrat i que, a més, pots cuinar en més quantitat per congelar en racions individuals. Et resolen ràpidament un tàper per anar a la feina o...
by Thinkeat | oct. 21, 2025
Amanida de col llombarda Aquesta és una amanida d’hivern plena d’aliments antioxidants, uns petits grans aliats per retardar el procés d’envelliment i que ens protegeixen de l’aparició de malalties degeneratives. A més, és una amanida boníssima i molt sana! Temps:...
by Thinkeat | oct. 21, 2025
Verdures amb soja texturitzada Aquesta recepta és una gran base nutricional per a moltes altres receptes, inclús us pot servir com a plat únic. La podeu utilitzar com a farcit per una lasanya (com la foto) o en unes albergínies farcides, també com a salsa per...
by Thinkeat | oct. 1, 2025
Ratatouille o pistó de verdures a l’estil francès Aquesta recepta de la cuina francesa, la qual fins i tot té una pel·lícula de Disney amb el seu nom, és una combinació genial de carbassó, tomàquet i albergínia cuinats al forn amb salsa de tomàquet natural. És...