Bolonyesa vegetal

Bolonyesa vegetal

Bolonyesa vegetal Aquesta recepta és una proposta de salsa bolonyesa vegana, substituint la carn picada per soja texturitzada. Així que no dubtis a provar-la i acompanyar els teus plats de pasta amb aquesta salsa, o també la pots utilitzar en altres receptes com les...
Albergínies farcides veggy

Albergínies farcides veggy

Albergínies farcides veggy Sembla difícil però no ho és. Es tracta d’una recepta que pots fer amb verdures o llegums que hagin sobrat i que, a més, pots cuinar en més quantitat per congelar en racions individuals. Et resolen ràpidament un tàper per anar a la feina o...
Amanida de col llombarda

Amanida de col llombarda

Amanida de col llombarda Aquesta és una amanida d’hivern plena d’aliments antioxidants, uns petits grans aliats per retardar el procés d’envelliment i que ens protegeixen de l’aparició de malalties degeneratives. A més, és una amanida  boníssima i molt sana!  Temps:...
Verdures amb soja texturitzada

Verdures amb soja texturitzada

Verdures amb soja texturitzada Aquesta recepta és una gran base nutricional per a moltes altres receptes, inclús us pot servir com a plat únic.  La podeu utilitzar com a farcit per una lasanya (com la foto) o en unes albergínies farcides, també com a salsa per...
Ratatouille o pistó de verdures a l’estil francès

Ratatouille o pistó de verdures a l’estil francès

Ratatouille o pistó de verdures a l’estil francès Aquesta recepta de la cuina francesa, la qual fins i tot té una pel·lícula de Disney amb el seu nom, és una combinació genial de carbassó, tomàquet i albergínia cuinats al forn amb salsa de tomàquet natural. És...
Ves al contingut