Les nostres tarifes

Assessorament dietètic i coaching nutricional

Comença ja!

Preu: 160€

Duració primera visita: 90 minuts

Duració visita control: 45 minuts

Comença a cuidarte (1ªvisita + 2 visites de control)

Éss el teu primer pas cap a una vida més saludable i equilibrada. Amb aquest paquet, et proporcionem un assessorament nutricional complet que inclou una primera visita de 90 minuts i dues visites de control de 45 minuts cadascuna. Ideal per a aquells que volen iniciar-se en el camí de la cura personal i necessiten un suport constant i professional.

Primera visita

Preu: 80€

Duració: 90 minuts

Entrevista inicial on farem la valoració de la teva composició corporal, estudiarem els teus hàbits alimentaris, definirem el teu objectiu i et donarem les primeres eines per començar a canviar l’alimentació. La pauta nutricional individualitzada, en cas que es requereixi, s’entregarà a la 2ª visita.

Visita control

Preu: 50€

Duració: 45 minuts

Dedicarem les sessions a realitzar un seguiment dels progressos i a adaptar el pla dietètic. Per aconseguir que els canvis assolits perdurin és important treballar a poc a poc amb el compliment de mini-objectius consensuats a cada sessió.

Pack 5 visites control

Preu: 200€

Duració: 45 minuts

Pack de 5 visites control amb caducitat de 6 mesos a partir de la data d’adquisició (el preu per visita surt a 40 euros). La 1ª visita queda exclosa d’aquest Pack.

Anàlisi de la composició corporal

Preu: 30€

Duració: 30 minuts

La sessió consta de 15 minuts de valoració de la composició corporal.

En finalitzar la sessió rebràs un informe amb els resultats.

Skip to content