Sopa de meló i iogurt
Pels dies de més calor i poques ganes de cuinar tenim una recepta perfecta. Si és època de meló i en teniu a la nevera, prepareu-vos per una recepta molt fàcil que us arreglarà qualsevol dinar o sopar.
Temps:
5 – 10 min
Dificultat:
Fàcil
Ingredients
- 500g de meló blanc
- 100ml de quefir o iogurt natural
- ½ cogombre
- 3 fulles de menta
- Oli d’oliva verge extra i sal
La salsa de iogurt a l'estil Think Eat és una excel·lent elecció per a diverses preparacions culinàries. Aquesta salsa lleugera i refrescant és perfecta per acompanyar amanides, pasta, verdures al forn i fins i tot carn. Amb una base de iogurt natural, es pot aromatitzar amb herbes fresques com menta o julivert, i condimentar amb una mica de sal i pebre. El resultat és una salsa versàtil que compleix amb una gran varietat de plats, afegint una nota de frescor i sabor subtil. A més, la seva consistència lleugera fa que sigui una opció saludable i baixa en calories. Aquesta salsa de iogurt és ideal per a aquells que busquen una alternativa més lleugera i nutritiva a les salses tradicionals, mentre gaudeixen d'una explosió de sabors frescos i deliciosos en cada mossegada.
La salsa de iogurt Think Eat és una opció saludable i versàtil per realçar el sabor de les teves preparacions culinàries favorites.

Elaboració
-
- Netegem bé les fulles de menta, que són clau en aquesta recepta per aportar un punt extra de frescor i aroma, i pelem el mig cogombre i el trossegem a bocins mitjans, ja que després el triturarem.
- Seguidament tallem el meló a trossets i ens assegurem que no quedin pinyols.
- En el recipient on tenim el meló hi aboquem el cogombre tallat, les fulles de menta i els 100ml de quefir o de iogurt natural. També hi afegim una cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra i un polsim de sal.
- Triturem tot junt i ja podem servir-ho.
En cas de no consumir al moment ho podem guardar en un recipient tancat dins la nevera. I en el moment d’emplatar-ho podem decorar-ho amb un bon raig d’oli i uns tomàquets secs tallats o trossets de pernil. I ara, a gaudir d’aquesta forma diferent de menjar fruita.