Snack proteic casolà

Si ets dels que t’agrada de tant en tant picar una mica cruixent i salat, aquí tens una versió saludable i súper proteica per substituir els kikos.

Temps:

10 min

Dificultat:

Molt fàcil

Ingredients

  • Soja texturitzada fina
  • Pebre vermell dolç o picant
  • Orenga
  • All en pols
  • Sal iodada

     

L´elaboració d´aquesta recepta és molt fàcil. En una paella calenta, a foc mitjà, torrem tots els ingredients amb unes gotetes d'aigua perquè no es cremi. És important remoure constantment perquè es torri de forma uniforme i es barregin bé tots els ingredients. I ja tindries l'snack proteic llest. Pots consumir-lo al moment o guardar-lo en un pot hermètic perquè no s'estovi. Totes les quantitats són al gust però us recomanem ser curosos amb l'all i la sal. També pots adaptar les espècies a les teves preferències, per exemple, pots fer servir curri, comí, etc. Tot i que aquesta combinació és de 10. Les espècies a la cuina per aquest snack proteic casolà. A més de la seva versatilitat en la cuina, algunes espècies i herbes ens poden ajudar a millorar els nostres hàbits alimentosos i alguns paràmetres de salut com: Ens donen l’oportunitat de CUINAR SENZILL I SALUDABLE, millorar i potenciar els sabors, sortir de la monotonia oferint diferents gustos i jugar amb la creativitat en la cuina. Ens ajuden a reduir la quantitat de SAL sense prescindir de potenciar els sabors d’uns certs aliments. Poden substituir el sabor dolç i ens faciliten la reducció o l’eliminació del SUCRE AFEGIT. Algunes d’elles ens ajuden a millorar les DIGESTIONS i a eliminar els gasos més ràpidament. Unes altres, tenen efectes ANTIINFLAMATORIS i ens calmen el dolor.
Snack proteic

Elaboració

  1. L´elaboració d´aquesta recepta és molt fàcil. En una paella calenta, a foc mitjà, torrem tots els ingredients amb unes gotetes d’aigua perquè no es cremi.  És important remoure constantment perquè es torri de forma uniforme i es barregin bé tots els ingredients. I ja tindries l’snack proteic llest.
  2.  Pots consumir-lo al moment o guardar-lo en un pot hermètic perquè no s’estovi.
  3.  Totes les quantitats són al gust però us recomanem ser curosos amb l’all i la sal. També pots adaptar les espècies a les teves preferències, per exemple, pots fer servir curri, comí, etc. Tot i que aquesta combinació és de 10.
Ves al contingut