Púding de xia i préssec

Aquesta recepta és perfecta per gaudir d’un esmorzar deliciós i saludable, especialment quan arriba el bon temps i els préssecs comencen a aparèixer als mercats i fruiteries. Això sí, requereix una mica de planificació prèvia per tenir-la llesta al matí, però amb una mínima organització, resulta molt senzilla de preparar.

Temps:

5 min

Dificultat:

Fàcil

Ingredients

  • Llavors de xia
  • Llet d’ametlla (sense sucre)
  • 1 préssec
Aquesta recepta és perfecta per gaudir d’un esmorzar deliciós i saludable, especialment quan arriba el bon temps i els préssecs comencen a aparèixer als mercats i fruiteries. Això sí, requereix una mica de planificació prèvia per tenir-la llesta al matí, però amb una mínima organització, resulta molt senzilla de preparar.
Púding de xia

Elaboració

  1. Com hem esmentat anteriorment, aquesta recepta requereix una mica de previsió, ja que cal hidratar les llavors de xia la nit anterior. Per fer-ho, en un bol barregem les llavors de xia amb llet d’ametlles. També pots utilitzar un altre tipus de llet, beguda vegetal, aigua o fins i tot iogurt o quefir, segons les teves preferències.
  2. L’endemà al matí, tindràs llest un púding de xia amb una textura cremosa. Només cal pelar i tallar el préssec, i en un bol o got, muntar capes alternes de préssec i púding de xia.
  3. Per donar-li un toc final, decora amb uns daus de préssec i unes fulles de menta, que aporten frescor. Aquest esmorzar, a més de ser deliciós, és molt ric en fibra, cosa que pot ajudar-te a millorar el trànsit intestinal.
Ves al contingut