Pizza integral de verdures
És veritat que és molt fàcil agafar el mòbil per encomanar una pizza però us assegurem que com aquesta no la trobareu enlloc. Feu-la, tasteu-la i us encantarà!
Temps:
30 min (+30 min de repòs)
Dificultat:
Mitjana
Ingredients
Per la massa:
-
- 130 ml d’aigua
- 50 g d’oli d’oliva
- 20 g de llevat premsat fresc de forn de pa
- 300 g de farina integral
- Sal
Pel farcit:
-
- 1 albergínia
- 1 carabassó
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
- Pebre vermell en pols
- Sal
- 20 g d’oli d’oliva

Elaboració
-
- Primerament cal fer la massa. Per fer-la, barregem tots els ingredients en un bol i quan la massa comenci a agafar consistència l’amassarem a mà una bona estona (us podeu ajudar d’un robot de cuina si en teniu). N’acabarem fent una bola i la deixarem reposar 30 minuts tapada amb un drap de cuina.
- Mentre la massa reposa, netegem bé les verdures i les tallem a daus petits, més o menys, tots de la mateixa mida.
- Barregem en un bol les verdures tallades amb un raig d’oli, una cullerada petita de sal i una de pebre vermell en pols.
- Estirem la massa amb un corró ajudant-nos d’una mica més de farina perquè no se’ns enganxi.
- Repartim la barreja de verdures per sobre la massa i ja la podem posar al forn, prèviament escalfat a 180º, amb calor a dalt i baix uns 20 – 25 minuts fins que estigui cuita. Abans d’acabar la cocció, podem afegir-hi una mica de formatge ratllat i orenga per sobre.
I ara ja toca gaudir-la!