Pastís de poma Fit

Qui diu que un pastís no pot ser sa? Aquí us portem una recepta d’un pastís de poma d’allò més bo i ben sa, sense sucres afegits, sense gluten i sense lactosa també si es vol. El resultat d’aquesta recepta és un pastís humit amb una textura tipus pudding que et pot servir perfectament com un esmorzar.

Temps:

1 h 15 min

Dificultat:

Fàcil

Ingredients

  • 60 g de farina de civada
  • 1 poma i mitja
  • ½ sobre de llevadura
  • 1 ou
  • 2 clares d’ou
  • 1 got de llet o beguda vegetal
  • Canyella en pols
En un recipient gran hi batem tots els ingredients excepte la canyella i la mitja poma. Ho barregem i o batem bé fins que quedi una pasta homogènia. En un recipient de plum cake, amb un paper de forn al damunt, hi aboquem tota la mescla que hem batut i un cop la barreja està ben escampada aper tot el recipient hi afegim a sobre la mitja poma tallada a fines làmines. Amb el forn prèviament esclafat a 180 – 200º hi coem el pastís durant una hora aproximadament. Un cop el pastís es cuit, el retirem i el deixem refredar. Un cop fred i abans de servir-lo hi tirem canyella en pols per sobre al gust de cadascú. Pastís de poma Fit
Pastís de poma Fit

Elaboració

  1. En un recipient gran hi batem tots els ingredients excepte la canyella i la mitja poma. Ho barregem i o batem bé fins que quedi una pasta homogènia.
  2. En un recipient de plum cake, amb un paper de forn al damunt, hi aboquem tota la mescla que hem batut i un cop la barreja està ben escampada aper tot el recipient hi afegim a sobre la mitja poma tallada a fines làmines.
  3. Amb el forn prèviament esclafat a 180 – 200º hi coem el pastís durant una hora aproximadament.
  4. Un cop el pastís es cuit, el retirem i el deixem refredar. Un cop fred i abans de servir-lo hi tirem canyella en pols per sobre al gust de cadascú.
  5. *Una opció, per aconseguir un pastís més baix en fructosa, és substituir la poma  de la massa per un plàtan madur.
Ves al contingut