Pastís de poma Fit
Qui diu que un pastís no pot ser sa? Aquí us portem una recepta d’un pastís de poma d’allò més bo i ben sa, sense sucres afegits, sense gluten i sense lactosa també si es vol. El resultat d’aquesta recepta és un pastís humit amb una textura tipus pudding que et pot servir perfectament com un esmorzar.
Temps:
1 h 15 min
Dificultat:
Fàcil
Ingredients
- 60 g de farina de civada
- 1 poma i mitja
- ½ sobre de llevadura
- 1 ou
- 2 clares d’ou
- 1 got de llet o beguda vegetal
- Canyella en pols
En un recipient gran hi batem tots els ingredients excepte la canyella i la mitja poma. Ho barregem i o batem bé fins que quedi una pasta homogènia.
En un recipient de plum cake, amb un paper de forn al damunt, hi aboquem tota la mescla que hem batut i un cop la barreja està ben escampada aper tot el recipient hi afegim a sobre la mitja poma tallada a fines làmines.
Amb el forn prèviament esclafat a 180 – 200º hi coem el pastís durant una hora aproximadament.
Un cop el pastís es cuit, el retirem i el deixem refredar. Un cop fred i abans de servir-lo hi tirem canyella en pols per sobre al gust de cadascú. Pastís de poma Fit
Elaboració
- En un recipient gran hi batem tots els ingredients excepte la canyella i la mitja poma. Ho barregem i o batem bé fins que quedi una pasta homogènia.
- En un recipient de plum cake, amb un paper de forn al damunt, hi aboquem tota la mescla que hem batut i un cop la barreja està ben escampada aper tot el recipient hi afegim a sobre la mitja poma tallada a fines làmines.
- Amb el forn prèviament esclafat a 180 – 200º hi coem el pastís durant una hora aproximadament.
- Un cop el pastís es cuit, el retirem i el deixem refredar. Un cop fred i abans de servir-lo hi tirem canyella en pols per sobre al gust de cadascú.
- *Una opció, per aconseguir un pastís més baix en fructosa, és substituir la poma de la massa per un plàtan madur.