Temps:

20 – 30 min

Dificultat:

Fàcil 

Pastanagues especiades al forn

Busques un plat per cobrir una de les racions de verdures diàries que no sigui una simple amanida o verdura bullida? Ets un devorador de pastanagues com els conills? Avui us portem una recepta perfecte, molt simple i que pot servir-vos tant de plat principal com d’acompanyant per una carn o peix a la planxa.

Ingredients:

  • 4 o 5 pastanagues (segons les persones que sigueu)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Espècies al gust

Elaboració:

1- Pelem les pastanagues senceres i les untem bé amb unes gotes d’oli, ho podeu fer amb un pinzell de cuina o si no en teniu amb les mateixes mans.
2- Arrebossem les pastanagues amb una barreja d’espècies i/o plantes aromàtiques al gust. Nosaltres ho hem fet amb romaní fresc, farigola, bitxo i alfàbrega, però podeu utilitzar qualsevol combinació!
3- Ara només cal coure-les al forn uns 15 o 20 minuts, segons la mida, a 180º.

I llestos!

Pregunta'ns!

ON SOM?

Direcció
Centre Formaser
Carrer Saragossa, 18, 08006 Barcelona

Contacte
Telèfon: 679 64 60 65
Mail: info@thinkeat.cat

 

Direcció
Enjoy Salut
Avinguda del Mar, 9, 08850 Gavà

Contacte
Telèfon: 699 76 12 80
Mail: info@enjoygrup.com

Aquesta web fa servir galetes “cookies” per oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per l’acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, cliqui l’enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Com et podem ajudar? Escriu-nos