Pastanagues especiades al forn
Busques un plat per cobrir una de les racions de verdures diàries que no sigui una simple amanida o verdura bullida? Ets un devorador de pastanagues com els conills? Avui us portem una recepta perfecte, molt simple i que pot servir-vos tant de plat principal com d’acompanyant per una carn o peix a la planxa.
Temps:
20 – 30 min
Dificultat:
Fàcil
Ingredients
- 4 o 5 pastanagues (segons les persones que sigueu)
- Oli d’oliva verge extra
- Espècies al gust

Elaboració
-
- Pelem les pastanagues senceres i les untem bé amb unes gotes d’oli, ho podeu fer amb un pinzell de cuina o si no en teniu amb les mateixes mans.
- Arrebossem les pastanagues amb una barreja d’espècies i/o plantes aromàtiques al gust.Nosaltres ho hem fet amb romaní fresc, farigola, bitxo i alfàbrega, però podeu utilitzar qualsevol combinació!
- Ara només cal coure-les al forn uns 15 o 20 minuts, segons la mida, a 180º.
I llestos!