Espaguetis de carbassó amb ou

Perquè per menjar espaguetis no sempre has de menjar pasta. Aquí portem una recepta d’espaguetis de carbassó per enllestir un àpat d’una manera molt ràpida i molt sana. Un plat d’espaguetis molt refrescant!

Temps:

15 – 20 min

Dificultat:

Fàcil

Ingredients

  • 2 carbassons
  • 2 ous
  • Oli d’oliva verge extra, sal i pebre
La salsa de iogurt a l'estil Think Eat és una excel·lent elecció per a diverses preparacions culinàries. Aquesta salsa lleugera i refrescant és perfecta per acompanyar amanides, pasta, verdures al forn i fins i tot carn. Amb una base de iogurt natural, es pot aromatitzar amb herbes fresques com menta o julivert, i condimentar amb una mica de sal i pebre. El resultat és una salsa versàtil que compleix amb una gran varietat de plats, afegint una nota de frescor i sabor subtil. A més, la seva consistència lleugera fa que sigui una opció saludable i baixa en calories. Aquesta salsa de iogurt és ideal per a aquells que busquen una alternativa més lleugera i nutritiva a les salses tradicionals, mentre gaudeixen d'una explosió de sabors frescos i deliciosos en cada mossegada. La salsa de iogurt Think Eat és una opció saludable i versàtil per realçar el sabor de les teves preparacions culinàries favorites.
iogurt

Elaboració

    1. En primer lloc, netegeu els carbassons, ja que els cuinarem sense haver-los pelat. Menjar la pell de moltes de les fruites i verdures, de les que siguin comestibles, ens aporta un plus de fibra i vitamines.
    2. Seguidament, amb l’ajuda d’un epiralitzador de verdures es tallen els carbassons en forma d’espaguetis. En el cas de no tenir aquest utensili de cuina, es pot fer igualment amb un ganivet i paciència.
    3. Un cop tenim els espaguetis de carbassó, els saltem en una paella amb un raig d’oli d’oliva a foc fort durant 3 minuts.
    4. Un cop han passat els minuts, baixem el foc i després de fer dos petits forats entre els espaguetis de carbassó cuits, hi posem els ous. Els salpebrem al gust i deixem que es coguin, amb la tapa de la paella posada i sense remenar per no trencar-los.
    5. Un cop la clara està cuita, ja podem servir-los amb molta cura i a gaudir d’aquests espaguetis tan especials!
Ves al contingut