Temps:

25 min

Dificultat:

Fàcil

Coles de Bruselas

El món es divideix en dos parts, la gent a qui li encanten les cols de Brussel·les i la gent que les odia. I tu, de quin equip ets? Tant si ets de l’un com si ets de l’altre, et retem a que provis aquesta recepta bona, sana i molt fàcil!

Ingredients:

  • 500 gr de cols de Brussel·les
  • Comí en pols
  • Sal, pebre i oli d’oliva verge extra

Elaboració:

1- Aquesta recepta porta molt poca feina, però, en primer lloc, cal netejar bé les cols. Tallar la part de la tija sobrant, treure les 2-3 fulles més externes i tallar-les per la meitat.
2- A continuació, les posem en un bol amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra, les 2 cullerades (petites) de comí i salpebre al gust. A nosaltres ens encanta com queda amb comí, però podeu fer-ho amb l’espècia que més us agradi o una barreja d’elles.
3- Seguidament, amb les mans ben netes, barregem les cols amb les espècies i l’oli. Les col·loquem en una safata de forn coberta amb un paper de forn ben escampades i les fornegem aproximadament uns 20 minuts a 200ºC. Han de quedar torradetes per fora i cuites per dins (a les de la fotografia els hi faltaven uns minuts).
4- I ja ho tenim. Ja les podem servir i gaudir d’aquesta verdura que pot ser tant un primer plat com un acompanyament.

Pregunta'ns!

ON SOM?

Direcció
Centre Formaser
Carrer Saragossa, 18, 08006 Barcelona

Contacte
Telèfon: 679 64 60 65
Mail: info@thinkeat.cat

 

Direcció
Enjoy Salut
Avinguda del Mar, 9, 08850 Gavà

Contacte
Telèfon: 699 76 12 80
Mail: info@enjoygrup.com

Aquesta web fa servir galetes “cookies” per oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per l’acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, cliqui l’enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Com et podem ajudar? Escriu-nos