Temps:
25 min
Dificultat:
Fàcil
El món es divideix en dos parts, la gent a qui li encanten les cols de Brussel·les i la gent que les odia. I tu, de quin equip ets? Tant si ets de l’un com si ets de l’altre, et retem a que provis aquesta recepta bona, sana i molt fàcil!
Ingredients:
- 500 gr de cols de Brussel·les
- Comí en pols
- Sal, pebre i oli d’oliva verge extra
Elaboració:
1- Aquesta recepta porta molt poca feina, però, en primer lloc, cal netejar bé les cols. Tallar la part de la tija sobrant, treure les 2-3 fulles més externes i tallar-les per la meitat.
2- A continuació, les posem en un bol amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra, les 2 cullerades (petites) de comí i salpebre al gust. A nosaltres ens encanta com queda amb comí, però podeu fer-ho amb l’espècia que més us agradi o una barreja d’elles.
3- Seguidament, amb les mans ben netes, barregem les cols amb les espècies i l’oli. Les col·loquem en una safata de forn coberta amb un paper de forn ben escampades i les fornegem aproximadament uns 20 minuts a 200ºC. Han de quedar torradetes per fora i cuites per dins (a les de la fotografia els hi faltaven uns minuts).
4- I ja ho tenim. Ja les podem servir i gaudir d’aquesta verdura que pot ser tant un primer plat com un acompanyament.
Pregunta'ns!
ON SOM?