Bolonyesa vegetal

Aquesta recepta és una proposta de salsa bolonyesa vegana, substituint la carn picada per soja texturitzada. Així que no dubtis a provar-la i acompanyar els teus plats de pasta amb aquesta salsa, o també la pots utilitzar en altres receptes com les nostres albergínies farcides!

Temps:

20 min

Dificultat:

Fàcil

Ingredients

  • 125 g de soja texturitzada

  • 800 g de tomàquet natural triturat (pot ser de llauna)

  • 4 pastanagues grosses

  • 1 ceba

  • 1 all

  • 20 g d’oli d’oliva verge extra

  • 1 pessic de pebre vermell dolç

  • 1 pessic de pebre

  • 2 pessics de canyella

  • 2 culleradetes d’alfàbrega seca

  • Sal al gust

Ensalada de col lombarda Esta es una ensalada de invierno llena de alimentos antioxidantes, pequeños grandes aliados que ayudan a retrasar el proceso de envejecimiento y nos protegen de la aparición de enfermedades degenerativas. Además, ¡es una ensalada deliciosa y muy saludable!
Amanida de col llombarda

Elaboració

  1. En primer lloc, posa la soja texturitzada en remull durant un mínim de 20 minuts.
  2. Mentrestant, pela i pica la ceba, l’all i les pastanagues, i sofregeix-ho tot en una paella amb una mica d’oli durant uns 10 minuts.
  3. A continuació, afegeix el tomàquet, la soja texturitzada prèviament escorreguda, sal i espècies al gust. Nosaltres et proposem algunes a la llista d’ingredients, que hi queden perfectes. Continua sofregint-ho tot junt uns 20 minuts.

*Si prefereixes una textura de salsa més fina, pots triturar-la amb una batedora.
**També, si la vols una mica més intensa, hi pots afegir pasta de tomàquet concentrat.
**Les quantitats són perquè en sobri una mica per a més d’un acompanyament. Per tant, prepara bosses o pots per congelar-ne algunes racions i tenir-la llesta quan la necessitis.

 

 

Ves al contingut