Hummus de remolatxa

L’hummus no ha de ser sempre de cigrons. En aquesta recepta et presentem un hummus de remolatxa que no només cridarà l’atenció pel seu color vibrant, sinó també pel seu sabor deliciós.

Temps:

10 min

Dificultat:

Fàcil

Ingredients

  • 400 g de cigrons cuits
  • 1 cullerada de tahina (pasta de sèsam)
  • Suc de ¼ de llimona
  • 50 g d’aigua
  • ½–1 gra d’all
  • Sal
  • Comí (aproximadament 2 culleradetes)
  • 30 g d’oli d’oliva verge extra
  • Llavors de sèsam per decorar
  • Els crudités: pastanagues, cogombres, pebrots de colors, api, fulles d’endívies, carbassó cru, etc.
Aquesta recepta és perfecta per gaudir d’un esmorzar deliciós i saludable, especialment quan arriba el bon temps i els préssecs comencen a aparèixer als mercats i fruiteries. Això sí, requereix una mica de planificació prèvia per tenir-la llesta al matí, però amb una mínima organització, resulta molt senzilla de preparar.
hummus

Elaboració

  1. Primer, triturem tots els ingredients —excepte les llavors i les verdures per als crudités— fins a obtenir una pasta suau i homogènia.
  2. Segons la teva preferència, pots afegir més cigrons si la barreja queda massa líquida, o una mica més d’aigua si és massa espessa.
  3. Després, pela i talla les verdures que hagis triat en tires llargues i amples, ideals per acompanyar com a crudités.
  4. Serveix l’hummus de remolatxa en un plat o bol i decora’l amb unes llavors de sèsam i un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Ja està llest per gaudir-ne!
Ves al contingut