Crep verda integral
Ets fan de les creps? Busques una recepta de massa saludable? Estàs al lloc indicat! Think’Eat et portem una recepta boníssima d’aquest famós plat i d’allò més sana.
Temps:
10 – 20 min
Dificultat:
Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 1 tassa de llet
- 1 tassa de farina integral
- 1 – 2 grapats d’espinacs o canonges

Elaboració
- Per elaborar la massa triturem en un bol els 2 ous, la tassa de llet, la farina i els espinacs o canonges. Pel que fa a la llet, podem utilitzar la que nosaltres vulguem, des de llet de vaca a altres llets vegetals.
- En una paella calenta i amb unes gotes d’oli d’oliva, aboquem amb un cullerot una part de la massa feta i ho deixem coure 3 minuts aproximadament per cada costat. Us haurien de sortir entre 4 i 5 creps d’una mida mitjana – gran.
- A partir d’aquí el farcit de la crep us ho deixem a la vostra creativitat i gustos. Nosaltres ho hem fet amb formatge cottage, tomàquets cherry, salsa de pesto casolana, canonges, ceba caramel·litzada, alvocat i nous.
Aquesta recepta, a més de totes les infinites combinacions que permet fer el farcit de les creps també té altres variacions per adaptar-se a totes les dietes:
– Per fer-ho més proteic: Podeu substituir els 2 ous per 3 clares.
– Per canviar el color: podeu variar el vegetal, per exemple, amb una remolatxa crua aconseguireu una massa de crep rosa d’allò més espectacular.
– Per fer-ho sense gluten: podeu triar una farina de civada s/g o blat sarraí.
– Per fer-ho sense lactosa: podeu substituir la llet per begudes vegetals
– Per fer-ho menys calòric: podeu substituir la llet per aigua o beguda d’ametlles.