Crema de cacau saludable

No la compris. Les alternatives que semblen saludables a la clàssica crema de cacau són, la majoria de vegades, un frau perquè moltes no són més sanes i perquè tampoc són menys calòriques… Fes-te-la tu! Només necessitaràs una cullera.

Temps:

Menys de 10 min 

Dificultat:

Molt fàcil

Ingredients

  • 50 g de cacauet desgreixat en pols
  • 35 g de cacau pur en pols
  • 40 g d’eritritol
  • 150 ml de llet d’avellanes (sense sucre)
La crema de cacau és perfecte per a la combinació amb una torrada per menjar un esmorzar o berenar saludable com quan ere'ts petit. Però també es pot combinar amb altres aliments com les fruites i així donar un toc una mica més dolça a una macedonia. O incorporar-la en algun postre, per crear galètes de xocolata més sanets, etc. La xocolata, en la mesura que sigui possible, xocolata d’alt contingut en cacau (70% o més), que contingui poc o gens de sucre, de producció ecològica, de comerç just i, idealment, de processat en cru. El cacau en pols, que utilitzen en aquesta i mooltes altres receptes,és quan la pasta de cacau es premsa se li extreu part del greix que conté i es tritura per obtenir-se el cacau en pols, el contingut en greix del qual és menor (d’un 11%).
Crema de cacau

Elaboració

L’elaboració d’aquesta recepta és ràpida i senzilla, només cal agafar un bol on càpiguen tots els ingredients i barrejar-los amb una cullera fins que quedi una barreja homogènia llesta per menjar amb una torrada o amb allò que més et vingui de gust.

 

*Aquí tens la valoració nutricional per 100 g per si vols comparar amb altres alternatives: 139,6 kcal/4,9 g lípids/7,3 g Carbohidrats/12,9 g Proteïnes/5,7g Fibra.

*El cacau pur el trobaràs a tots els supermercats, nosaltres et recomanem el de marca Colacao.

*El cacauet desgreixat en pols el trobes a Mercadona, Carrefour, Consum i Alcampo, a nosaltres ens agrada més el de la marca Justloading.

*L’eritritol és un edulcorant natural sense calories que també es troba fàcilment a grans superfícies.

*Pel que fa a la beguda d´avellanes, revisa bé l´etiqueta que sigui realment d´avellanes i no majoritàriament d´arròs.

Ves al contingut