Verdures amb soja texturitzada
Aquesta recepta és una gran base nutricional per a moltes altres receptes, inclús us pot servir com a plat únic. La podeu utilitzar com a farcit per una lasanya (com la foto) o en unes albergínies farcides, també com a salsa per acompanyar una pasta o barrejat amb llegums o arròs. Inclús, podeu fer una truita amb ella.
Temps:
1 hora
Dificultat:
Fàcil
Ingredients
- 1 coliflor
- 4-5 cebes
- 1 pebrot Vermell
- 1 pebrot verd
- 250ml de tomàquet natural triturat
- 250g – 300g de soja texturitzada
Verdures amb soja texturitzada:
Aquesta recepta és una gran base nutricional per a moltes altres receptes, inclús us pot servir com a plat únic. La podeu utilitzar com a farcit per una lasanya (com la foto) o en unes albergínies farcides, també com a salsa per acompanyar una pasta o barrejat amb llegums o arròs. Inclús, podeu fer una truita amb ella.
Elaboració
- En primer lloc, cal que hidratem la soja texturitzada amb aigua. Mentre, aprofitem per pelar i tallar totes les verdures a trossos petits i les coem poc a poc en una cassola amb un raig d’oli d’oliva. Salpimentem al gust i també hi podem afegir les especies i herbes aromàtiques que més ens agradin.
- Un cop la soja ja està hidratada, retirem l’excés d’aigua que no ha absorbit la soja i ho afegim a la cassola i remenem bé.
- Al cap d’uns 20 minuts d’anar remenant i que s’hagi cuit tot junt hi afegim el tomàquet natural triturat i ho deixem coure tot junt uns 20 minuts més a foc mig. I llestos, ja tenim la recepta preparada per utilitzar d’acompanyament per a pasta, arròs o llegums, com a farcit en alguna altra recepta o inclús com a plat únic.