Snack proteico casero
Si eres de los que te gusta de vez en cuando picar algo crujiente y salado, aquí tienes una versión saludable y súper proteica para substituir a los kikos.
Tiempo:
10 min
Dificultad:
Muy fácil
L´elaboració d´aquesta recepta és molt fàcil. En una paella calenta, a foc mitjà, torrem tots els ingredients amb unes gotetes d'aigua perquè no es cremi. És important remoure constantment perquè es torri de forma uniforme i es barregin bé tots els ingredients. I ja tindries l'snack proteic llest.
Pots consumir-lo al moment o guardar-lo en un pot hermètic perquè no s'estovi.
Totes les quantitats són al gust però us recomanem ser curosos amb l'all i la sal. També pots adaptar les espècies a les teves preferències, per exemple, pots fer servir curri, comí, etc. Tot i que aquesta combinació és de 10.
Les espècies a la cuina per aquest snack proteic casolà.
A més de la seva versatilitat en la cuina, algunes espècies i herbes ens poden ajudar a millorar els nostres hàbits alimentosos i alguns paràmetres de salut com:
Ens donen l’oportunitat de CUINAR SENZILL I SALUDABLE, millorar i potenciar els sabors, sortir de la monotonia oferint diferents gustos i jugar amb la creativitat en la cuina.
Ens ajuden a reduir la quantitat de SAL sense prescindir de potenciar els sabors d’uns certs aliments.
Poden substituir el sabor dolç i ens faciliten la reducció o l’eliminació del SUCRE AFEGIT.
Algunes d’elles ens ajuden a millorar les DIGESTIONS i a eliminar els gasos més ràpidament. Unes altres, tenen efectes ANTIINFLAMATORIS i ens calmen el dolor.
Elaboración
- La elaboración de esta receta es muy fácil. En una sartén caliente, a fuego medio, tostamos todos los ingredientes junto a unas gotitas de agua para que no se queme. Es importante remover constantemente para que se tueste de forma uniforme y se mezclen bien todos los ingredientes. Y ya tendrías el snack proteico listo.
- Puedes consumirlo al momento o guardarlo en un tarro hermético para que no se ablande.
- Todas las cantidades son al gusto pero os recomendamos ser cuidadosos con el ajo y la sal. También puedes adaptar las especias a tus preferencias, por ejemplo, puedes usar curry, comino, etc. Aunque esta combinación es de 10.